Πριν λίγες μέρες άκουγα πως γίνεται χαμός με ένα φόρεμα που επέλεξε να φορέσει η ηθοποιός Angela Sarafyan, της διάσημης τηλεοπτικής σειράς Westworld, στο Vanity Fair και L’Oreal Paris Toast to Young Hollywood πάρτυ στο Los Angeles. Το googlαρα λοιπόν και με τεράστια χαρά είδα πως το συγκεκριμένο naked dress που έκλεψε όλες τις εντυπώσεις -αλλά και τα φλας των φωτογράφων- είναι της ταλαντούχας Ελληνίδας σχεδιάστριας Σήλιας Κριθαριώτη.

 

Angela Sarafyan naked dress

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που διάσημα αστέρια του εξωτερικού επιλέγουν να φορέσουν σε σημαντική στιγμή τους δημιουργία της Σήλιας. Και πολύ καλά κάνουν βέβαια, γιατί η Σήλια ξέρει πάντα να εντυπωσιάζει και να αναδεικνύει το γυναικείο σώμα με τον καλύτερο τρόπο! Και δεν το λέω τυχαία αυτό. Άλλωστε έχω βάλει κι εγώ πάρα πολλές φορές δημιουργίες της και κάθε φορά νιώθω ξεχωριστή μέσα σε αυτές.

 

doukissa nomikou naked dress dancing with the stars

 

Ναι έχω βάλει κι εγώ το συγκεκριμένο φόρεμα στην πρεμιέρα του Dancing with the stars το 2014 ;-)

 

Υ.Γ.: Εάν στο μυαλό σου έχεις την απορία του πως στεκόταν το φόρεμα και δεν άνοιγε ή αν υπήρχε ή όχι εσώρουχο, θα σου πω πως όλα ήταν όπως έπρεπε ;-) Η Σήλια έχει το know how!