Αυτή ήταν ξεκάθαρα η πιο δυνατή στιγμή που έχω ζήσει στον χώρο της τηλεόρασης όλα αυτά τα χρόνια. Ναι, είναι αλήθεια, ο γιος του Πάμπλο Εσκομπάρ, ο Σεμπαστιάν Μαροκέν -ή αλλιώς Χουάν Πάμπλο Εσκομπάρ- ήρθε στην Ελλάδα για να παρουσιάσει το βιβλίο του με τίτλο «Ο πατέρας μου». Και με αυτή την αφορμή τον φιλοξενήσαμε αποκλειστικά στο «ΟΛΑ ξεκόλλα» που θα προβληθεί απόψε στον ΑΝΤ1.

Έχω ακούσει και διαβάσει πολλά για τη ζωή του διασημότερου -και πλουσιότερου- εμπόρου ναρκωτικών. Όπως επίσης έχω δει και τις σειρές για τη ζωή του. Χωρίς φυσικά να ξέρω πόσα από αυτά είναι αληθινά γεγονότα και πόσα στοιχεία μυθοπλασίας. Ο γιος του Εσκομπάρ λοιπόν, μας διηγήθηκε όσα πραγματικά έγιναν με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

Πριν τον συναντήσω είχα μεγάλη αγωνία. Πώς θα ήταν; Τι θα λέγαμε; Ήμουν επιφυλακτική. Όμως με διέψευσε από το πρώτο δευτερόλεπτο. Ήταν γλυκός, ευγενικός, ήρεμος, «a man of peace», όπως επαναλάμβανε συνεχώς, παρόλο που όσα εξιστορούσε ήταν πολύ σκληρά.

 

WhatsApp Image 2017 03 21 at 6.44.55 PM

 

Πώς είναι να ζεις στο ίδιο σπίτι με τον Πάμπλο Εσκομπάρ; Ποιοι τον ήθελαν νεκρό μετά τη δολοφονία του πατέρα του; Γιατί άλλαξε το όνομά του και γιατί αποφάσισε να εκδώσει τώρα αυτό το βιβλίο;

«Ο πατέρας μου ήταν ο καλύτερος πατέρας που θα μπορούσα να έχω αλλά και ένας μεγάλος εγκληματίας» λέει ο ίδιος.

Stay tuned. Απόψε στο ΟΛΑ ξεκόλλα, στον ΑΝΤ1.

Κι όμως, συνάντησα τον γιο του Πάμπλο Εσκομπάρ!