Αυτό είναι το χθεσινό look για το ΟΛΑ! Μου αρέσει το λευκό χρώμα Χειμώνα-Καλοκαίρι. Βλέπετε, είναι ο τέλειος καμβάς πάνω στον οποίο μπορείτε να αναδείξετε με τον καλύτερο τρόπο όλα τα στοιχεία της προσωπικότητάς σας που σας κάνουν μοναδικές. Οι συγκεκριμένες χρυσές λεπτομέρειες δίνουν στο outfit ένα πιο glam ύφος , ενώ οι ασπρόμαυρες γόβες ενισχύουν την mix and match λογική που προσωπικά λατρεύω.

Προσοχή όμως, κορίτσια: Υπάρχουν κάποιες παγίδες που πρέπει να αποφύγετε. Γιατί, όπως σας είπα και πριν, το λευκό αναδεικνύει τα πάντα. Τα καλά μας -τη λάμψη, την αυτοπεποίθηση, τον δυναμισμό και το χαμόγελό μας- αλλά και τα κακά μας.


Πιο συγκεκριμένα:

-Αποφεύγουμε το λευκό -στενό- μας φόρεμα τις μέρες που έχουμε πρηξίματα ή κατακρατήσεις. Δυστυχώς, ακόμη και η παραμικρή ατέλεια στο φως του λευκού φαίνεται εις διπλούν.

-Δεν φοράμε ποτέ χρωματιστά εσώρουχα (ΠΡΟΦΑΝΩΣ)! Επίσης, επιλέγουμε τα εσώρουχα που είναι χωρίς ραφές (laser cut), έτσι ώστε να είμαστε σίγουρες πως δεν διαγράφεται τίποτα.

-Προτιμούμε να μην επιλέγουμε το λευκό-κοντό μας φόρεμα όταν τα πόδια μας είναι επίσης ολόλευκα. Αν δεν είμαστε έστω και λίγο μαυρισμένες, τότε αντί να μας φωτίζει το συγκεκριμένο χρώμα, μας χλομιάζει. Έξτρα προσοχή πρέπει να δώσετε στις «μαυριστικές» κρέμες που θα χρησιμοποιήσετε. Προσωπικά είμαι κατά. Αν θέλετε όμως να απλώσετε στο σώμα σας μια κρέμα με χρώμα, πρέπει να είστε σίγουρες ότι δεν θα αφήνετε λεκέδες παντού.

-Τέλος, δίνουμε μεγάλη έμφαση στο ύφος των αξεσουάρ που θα επιλέξουμε. Το λευκό από μόνο του μπορεί να είναι αθώο, ρομαντικό, αρχαιοελληνικό, δυναμικό ή σέξι. Το θέμα είναι πώς θα το συνδυάσετε για να βγείτε... ασπροπρόσωπες. Όταν πρόκειται για ένα κοντό φόρεμα, καλό είναι να αποφύγετε τις γόβες ή τα πέδιλα με τις φιάπες μπροστά. Η δική μου γνώμη είναι πως η γόβα είναι η πιο chic λύση. Ωστόσο, μην φοβηθείτε να φορέσετε μια γόβα με έντονα χρώματα και σχέδια. Είναι ωραίο να σπάτε τη μονοτονία του λευκού κάνοντας ταυτόχρονα ένα fashion statement.

Αυτά!

Α, και ένα τελευταίο μυστικό: Δεν υπάρχει περίπτωση να πάτε κάπου φορώντας λευκά και να περάσετε απαρατήρητες. Οπότε, να ξέρετε πως όταν θέλετε να τραβήξετε ΟΛΑ τα βλέμματα πάνω σας φορέστε ασυζητητί... λευκό!