Από την Τρίτη, που έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα για το «So you think you can dance» σου αποκαλύπτω καθημερινά και κάτι. Σου έχω πει ότι είναι πολλές -πάρα πολλές- οι ώρες των γυρισμάτων, σου έχω μαρτυρήσει πρώτη από όλους ποια είναι τελικά η κριτική μας επιτροπή, όπως και τι κρύβει κάτω από το τραπέζι ο Πάνος Μεταξόπουλος!

Δεν σου έχω πει όμως ακόμη πως για να στηθεί ένα τέτοιο show υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που δουλεύουν πίσω από τις κάμερες που τρέχουν συνέχεια για να είναι όλα στην εντέλεια! Τεχνικοί, δημοσιογράφοι, οπερατέρ, ηχολήπτες, φωτιστές, αρχισυντάκτες, σκηνοθέτες, παραγωγοί... Είναι τόσοι πολλοί οι αφανείς ήρωες κάθε τηλεοπτικής παραγωγής και χωρίς εκείνους δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα.

Υ.Γ.: Στη φωτογραφία είναι ο «εγκέφαλος» πίσω από όλα τα shows του ANT1 Γιάννης Μπίτσικας και ο σκηνοθέτης Θάνος Γκομόζιας, ο οποίος με σκηνοθέτησε στην πρώτη μου εκπομπή! Ήταν μια αφιερωματική εκπομπή για τα καλλιστεία λίγο καιρό μετά την στέψη μου ως σταρ Ελλάς το 2007. Τώρα είναι σκηνοθέτης μου στο So you think you can dance!