Αυτό το ΣΚ πέρασε τρομερά γρήγορα. Πότε ήταν Παρασκευή, πότε ήρθε η Δευτέρα ούτε που το κατάλαβα. Πφφφ. Και να 'μαστε πάλι εδώ, κουλουριασμένοι μέσα στα σκεπάσματα, με τον εκνευριστικό ήχο από το ξυπνητήρι -που έχει χτυπήσει ήδη 5 φορές, να μας ταλαιπωρεί ανελέητα.

Τι κάνω εγώ σε αυτήν την περίπτωση;

Τρία απλά πράγματα αρκούν για να ξυπνάω με χαμόγελο και όχι με ...νεύρα:

1. Κάνω γυμναστική με το που σηκωθώ. Ξέρω πως αυτό δεν ακούγεται ιδιαίτερα δελεαστικό, όμως να ξέρεις πως λειτουργεί 100%. Και μην φανταστείς πως κάνω καμία εξαντλητική γυμναστική. Περισσότερο βασίζομαι σε ασκήσεις της γιόγκα που ξυπνούν το σώμα αλλά και το μυαλό.

2. Κάνω μπανιο με ...το πάσο μου. Όσο και να βιάζομαι το πρωί, προσπαθώ να αφιερώνω χρόνο στον εαυτό μου. Στην ανάγκη θα σηκωθώ λίγο νωρίτερα για να απολαύσω ένα καυτό χαλαρωτικό μπάνιο. Οκ, δεν γεμίζω τη μπανιέρα με μπουρμπουλήθρες, αλλά θα κάτσω κάτω από το ντους μερικά λεπτά παραπάνω.

3. Βάζω αμέσως την αγαπημένη μου ξεσηκωτική μουσική και τραγουδάω δυνατά! Προς Θεού, μην κάνεις το λάθος και βάλεις downιάρικα τραγούδια Δευτεριάτικα. Άκου μόνο ό,τι σου φτιάχνει τη διάθεση και τραγούδα χωρίς να σε νοιάζει αν οι οδηγοί των διπλανών αυτοκινήτων σε κοιτούν περίεργα. Αν επιμένουν, απλώς χαμογέλασέ τους. Θα τους φτιάξεις και τη δική τους μέρα ;-)

Καλημέρα και καλή εβδομάδα λοιπόν με χαμόγελα!

 

instagram:  www.instagram.com/dutchesss_/
twitter: www.twitter.com/dutchesss_
facebook: www.facebook.com/doukissa.nomikou/
snapchat: dutchesss_nom