Αν θέλετε να κάνετε μια εντυπωσιακή εμφάνιση, που να είναι παράλληλα chic και sexy, τότε πρέπει σίγουρα να επενδύσετε σε ένα maxi φόρεμα, παρόμοιο με αυτό της φωτογραφίας. Άλλωστε ποιος είπε ότι sexy είναι μόνο τα μίνι φορέματα; Σας πληροφορώ ότι πολλές φορές ένα μακρύ φόρεμα με ιδιαίτερα κοψίματα μπορεί να είναι πιο γοητευτικό και πιο hot από ένα κοντό φόρεμα, χωρίς τον κίνδυνο να φανεί πρόστυχο ή «δεύτερο». Ειδικά αν έχει τα εξής τρία χαρακτηριστικά:

-Είναι μαύρο ή άσπρο ή ασπρόμαυρο. Αμέσως δείχνει διαχρονικό, σικάτο και κλασικό. Ένα φόρεμα σε αυτά τα χρώματα έχει συνήθως ένα πλεονέκτημα και του συγχωρούνται, σχεδόν πάντα, οι τυχόν υπερβολές του. Για παράδειγμα, όσα κοψίματα και να έχει ένα μαύρο φόρεμα, δύσκολα θα χαρακτηρισθεί «φθηνό», γιατί το μαύρο είναι επιβλητικό και κλασικό χρώμα.

-Είναι με έναν ώμο. Το συγκεκριμένο κόψιμο είναι δυναμικό και απόλυτα θηλυκό. Ειδικά αν έχεις -έστω και λίγο- γραμμωμένα χέρια και βάλεις μια σουπερ ενυδατική κρέμα με «μεθυστική» μυρωδιά (και όχι χρυσόσκονες κλπ) στα σημεία που είναι εκτεθειμένα, τότε αμέσως η εμφάνισή σου γίνεται επίσης... μεθυστική!

-Έχει (όσο βαθύ θέλετε) σκίσιμο στο κάτω μέρος του, έτσι ώστε να φαίνονται τα πόδια σας -στα οποία φυσικά βάζετε την ιδία σουπερ ενυδατική κρέμα. Αυτό θα είναι το σημείο που θα καταστήσει την εμφάνισή σας απόλυτα sexy. Ταυτόχρονα όμως το κλασάτο φόρεμά σας γίνεται, με το σκίσιμο, πιο ανάλαφρο και αέρινο, αφού, καθώς περπατάτε, το ύφασμα ανεμίζει και δίνει χώρο στα πόδια σας να κλέψουν τις εντυπώσεις.

Μην φοβάστε να επενδύσετε σε ένα τέτοιο φόρεμα. Είναι ευκολοφόρετο. Για παράδειγμα, το φοράτε με ένα ζευγάρι ψηλά πέδιλα για να πάτε σε κάποια επίσημη εκδήλωση (γάμος, πρωτοχρονιά κλπ) ή το φοράτε με ένα ροκ μποτάκι και ένα δερμάτινο μπουφάν για να πάτε όπου θέλετε το βράδυ (club, bar, μπουζούκια, εστιατόρια, πάρτι)

Υ.Γ.: Το συγκεκριμένο φόρεμα το διάλεξε ο στυλίστας Μάρκος Ανδριώτης για το ΟΛΑ αυτής της εβδομάδας και είναι του Έλληνα σχεδιαστή Stelios Koudounaris.

 

Δείτε ακόμα:

Το φόρεμα που θα λατρέψετε φέτος το καλοκαίρι

Η διατροφή μου: Η συνταγή για το πιο νόστιμο πρωινό με βρώμη