Όχι ότι είμαι ιντριγκαδόρισσα, αλλά σήμερα θα γίνω. Θα μου πεις γιατί σήμερα; Μα γιατί πριν από μόλις λίγες ώρες ανακοινώθηκε η επισημοποίηση της σχέσης του πρίγκιπα Harry και της γλυκιάς Meghan Markle.

 

prince harry meghan markle engagement

 

Πάει κι αυτός, κορίτσια. Και η αλήθεια είναι πως ο συγκεκριμένος πρίγκιπας είναι μεταξύ μας και ο λιγότερο ξενέρωτος πρίγκιπας που ξέρουμε. Γοητευτικός, σκανταλιάρης, αστείος, cool. Τουλάχιστον έτσι δείχνει. Και κατάφερε να διαψεύσει όσους στοιχημάτιζαν πως δεν θα κρατούσε η σχέση του με την πρώην πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς Suits, αφού έπειτα από 15 μήνες σχέσης έκανε πρόταση γάμου στη γυναίκα της ζωής του. Και μάλιστα η πρόταση ήρθε με ένα δαχτυλίδι υπερπαραγωγή που σχεδίασε μόνος του παρακαλώ! Και χρησιμοποιώντας 2 διαμάντια της μητέρας του Diana!

 

meghan markle engagement ring

 

Ωραία, και αφού έχει happy end η ιστορία θα μου πεις πού υπάρχει ίντριγκα; Μα δεν κατάλαβες ακόμη πως η ίντριγκα τώρα ξεκινάει; Έχει να πέσει τρομερή σύγκριση με την Kate! Πόσες Δούκισσες θα υπάρχουν στο ίδιο παλάτι; Ποια θα είναι πιο όμορφη, ποια θα είναι πιο καλοντυμένη, ποια φόρεσε ωραιότερο νυφικό, ποια συμπαθεί περισσότερο ο κόσμος, ποια αγαπάει περισσότερο η βασίλισσα, ποια... θα γίνει βασίλισσα;
Χεχεχε, έχουν κι αυτοί τα προβλήματά τους!

Εσύ ποια προτιμάς;
Εγώ ψηφίζω δαγκωτό την Meghan! Μεταξύ μας, ποτέ δεν μου πολυάρεσε η Kate!

 

meghan markle

 

meghan markle 1