Σήμερα η διάθεση είναι στα κόκκινα. Ίσως φταίει ο καιρός, η Άνοιξη, ο ζεστός ήλιος. Ίσως φταίει ο έρωτας. Ίσως να φταίτε κι εσείς με την αγάπη που μου δείχνετε καθημερινά. Όπως και να ‘χει, η διάθεση είναι σήμερα ανεβασμένη και θέλω το ίδιο να ισχύει και για εσάς φίλες μου!

Ένα κόλπο για να νιώσετε αμέσως αυτοπεποίθηση και σιγουριά είναι να φορέσετε ένα κόκκινο κραγιόν. Ναι, μην το φοβάστε! Όσο μεγάλα ή μικρά χείλη κι αν έχετε, υπάρχει πάντα η κατάλληλη για εσάς απόχρωση που θα σας κάνει εντυπωσιακές και ακαταμάχητες.

Αυτά που πρέπει να προσέξετε είναι τα εξής:

-Δεν βάφουμε έντονα τα μάτια μας. Από τη στιγμή που έχουμε δώσει έμφαση στα χείλη μας, δεν χρειάζεται να τονίσουμε ιδιαιτέρως το βλέμμα. Μάλιστα πολλές fashion bloggers το πρωί φορούν μόνο το κόκκινο κραγιόν τους για να βγουν έξω - εννοώ από προϊόντα μακιγιάζ ;-). Εντάξει, αυτό μπορεί να μην μας κολακεύει πάντα γι’ αυτό μου αρέσει να βάζω λίγη μάσκαρα και μια ανοιχτόχρωμη καφέ σκιά.

-Αν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε μολύβι χειλιών, θα πρέπει να είναι στην ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ απόχρωση με το κραγιόν. Αν δεν έχουμε, τότε καλύτερα να βάλουμε σκέτο το κραγιόν μας.

-Πρέπει να έχουμε πολύ σταθερό χέρι γιατί το κόκκινο δεν συγχωρεί λάθη. Αν, ωστόσο, κάνουμε κάποιο λάθος, το διορθώνουμε πρώτα με μια μπατονέτα και μετά με ένα πινέλο χειλιών και concealer.

-Στο τέλος, για να αποφύγουμε να έχουμε κραγιόν στα δόντια, κάνουμε το κλασικό κόλπο: Βάζουμε τον δείκτη του χεριού μας στο στόμα, πιέζουμε τα χείλη και τον τραβάμε προς τα έξω. Με αυτόν τον τρόπο, τα υπολείμματα του κραγιόν θα μείνουν στο δάχτυλο και όχι στα δόντια!

Κλείνοντας θα σας πω πως το κόκκινο κραγιόν αποτελεί fashion statement. Αναδεικνύει τον δυναμισμό και την γοητεία μιας γυναίκας. Δεν πρόκειται για μια επιπόλαια τάση των τελευταίων ετών, αφού από αρχαιοτάτων χρόνων είναι το απόλυτο σύμβολο της θηλυκότητας.

Τολμήστε το, λοιπόν!

 

Δείτε ακόμα:

Tι ακριβώς τρώω μέσα σε μία μέρα

Αυτό είναι το ιδανικό χτένισμα για γάμο ή βάφτιση - και όχι μόνο!