Αυτή την εβδομάδα στο ΟΛΑ επέλεξα, με τη βοήθεια του στυλίστα Μάρκου Ανδριώτη, έντονα και χαρούμενα χρώματα, ακολουθώντας τη λογική του color blocking.

Το συγκεκριμένο trend ουσιαστικά επιβάλλει τον συνδυασμό έντονων χρωμάτων, δίνοντας ένα αποτέλεσμα άκρως εντυπωσιακό, δροσερό, καλοκαιρινό, χαρούμενο, αισιόδοξο και κομψό.

Μην φοβάστε να τολμήσετε κι εσείς το συγκεκριμένο trend. Το μόνο που χρειάζεται είναι να «δένουν» αρμονικά τα χρώματα μεταξύ τους. Ποιος είπε για παράδειγμα πως δεν μπορούμε να φορέσουμε ροζ με κόκκινο; Σας πληροφορώ ότι είναι ένας από τους ωραιότερους συνδυασμούς. Όπως επίσης και το μαύρο με το μπλε (θυμάστε φαντάζομαι πως θεωρούνταν απαγορευτικός συνδυασμός κάποτε). Μπλε με πράσινο, πράσινο με κίτρινο, μπλε με κίτρινο, πράσινο με κίτρινο, μπλε με κόκκινο, όλοι αυτοί οι συνδυασμοί είναι άψογοι.

Αυτό που πρέπει απλώς να προσέξετε, είναι να φοράτε μονόχρωμα κομμάτια. Δηλαδή ένα κίτρινο crop top με μία πράσινη φούστα (χωρίς σχέδια και prints). Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία!

Οι λεπτομέρειες του χθεσινού look:
crop top και φούστα NV by Nektarios Vazakopoulos
πέδιλα Kurt Geiger

 

Δείτε περισσότερα style tips και μυστικά μακιγιάζ από τα looks στο ΟΛΑ.