Σας έχω πει πολλές φορές πως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Για παράδειγμα, όταν βλέπετε μια ωραία και λαμπερή φωτογραφία, είμαι σίγουρη πως αμέσως σκέφτεστε ότι η φωτογράφιση έχει γίνει σε ένα ειδυλλιακό μέρος και ότι όλα ήταν εξίσου λαμπερά με το αποτέλεσμα που βλέπετε στην τελική εικόνα. Λάθος.

Τις περισσότερες φορές δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ένα μικρό στούντιο και ένα σκαμπό είναι αρκετά για να δώσουν έμπνευση στον φωτογράφο να μεγαλουργήσει. Άλλωστε, στην Ελλάδα έχουμε κορυφαίους ανθρώπους που μπορούν ακόμη και με ελάχιστα μέσα να βγάζουν καταπληκτικές φωτογραφίες. Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι δουλεύουν στο εξωτερικό για τα μεγαλύτερα περιοδικά Μόδας.

Η σημερινή backstage φωτογραφία είναι από την πρόσφατη καμπάνια που έκανα για γνωστή μάρκα ρολογιών (πρόσφατα σας έδειξα και το εντυπωσιακό μακιγιάζ της φωτογράφισης). Η τελική εικόνα ήταν πολύ κοντινή, οπότε όπως βλέπετε φορούσα κανονικότατα τα αθλητικά μου παπούτσια. Κάτι τέτοιο λένε πως συνέβαινε και στα δελτία ειδήσεων παλιότερα. Πολλοί παρουσιαστές και παρουσιάστριες έλεγαν ειδήσεις καθιστοί με τα σακάκια τους και από κάτω φορούσαν αθλητικά παπούτσια! Τέλειο! Τώρα βέβαια το αποφεύγουν αφού πλέον σηκώνονται όρθιοι :)

Κλείνοντας, θα σας πω πως έχω κάνει φωτογράφιση σε ένα μικρό και κρύο στούντιο στο κέντρο της Αθήνας και το τελικό αποτέλεσμα με έδειχνε σε ένα εξωτικό, ζεστό νησί με φοίνικες! ;-)

Αυτά για την ώρα...

Καλή εβδομάδα!

 

Δείτε ακόμα: Πώς με το σωστό μακιγιάζ λέμε αντίο στο ρετούς (5+2 tips για τέλειες selfies)