Σας έχω γράψει για τις καλές καθημερινές μου συνήθειες πολλές φορές, αλλά δεν σας έχω γράψει ακόμα για την κακή – ή μάλλον τη χειρότερή μου.

Εδώ και πολλά χρόνια, κάνω το τεράστιο λάθος να βγαίνω έξω με βρεγμένα μαλλιά. Στην αρχή είχα ως δικαιολογία ότι πρέπει να πηγαίνω φρεσκολουσμένη στα διάφορα γυρίσματα και στις φωτογραφίσεις έτσι ώστε να μην χρειάζεται να τα χτενίζουν στεγνά οι κομμωτές (το μεγαλύτερο έγκλημα που μπορείς να κάνεις στα μαλλιά σου είναι να τα χτενίζεις/ ισιώνεις όταν είναι ήδη στεγνά ή όταν έχουν ήδη προϊόντα πάνω).

Όταν είδα όμως ότι είναι απόλυτα βολικό να λούζομαι και να βγαίνω κατευθείαν (άλλοτε βάζοντας απλά μια μάσκα και τραβώντας τα προς τα πίσω σε χαμηλή αλογοουρά και άλλοτε βάζοντας μπόλικο λάδι και αφήνοντάς τα κάτω - τύπου wet look) , το υιοθέτησα σε μόνιμη βάση. Αλλά η αλήθεια είναι πως, και σε αυτή την περίπτωση, διαπράττω έγκλημα. Βγαίνοντας έξω έτσι μπορεί να αποκτήσουμε από ένα απλό κρύωμα μέχρι ψύξη – ναι, τον χειμώνα το είχα πάθει!

Οπότε όχι, μην το κάνετε! (Τα λέω για να τα ακούσω, αλλά εδώ έβγαλα όλη τη χειμερινή σεζόν έτσι, τώρα που ανοίγει ο καιρός θα βάλω μυαλό;)

Τέλος πάντων... Η φωτογραφία είναι από το πρωί -κλασικά με βρεγμένα μαλλιά, άβαφη στο αυτοκίνητο , πηγαίνοντας στο γύρισμα της εκπομπής. Ευτυχώς είχε ήλιο τουλάχιστον!

Εσάς ποια είναι η χειρότερη καθημερινή σας συνήθεια;

 

Δείτε ακόμα: Η αλήθεια πίσω από τις φωτογραφίσεις στα περιοδικά