Έχω καιρό να σας γράψω για τα D-boys και τον Χουτς! Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, ο Χουτς μεγάλωσε πολύ - αν και εξακολουθεί να έχει baby face!

Είμαι τυχερή γιατί κάνουν φανταστική παρέα μεταξύ τους. Τα D-boys ήταν ιδιαίτερα προστατευτικά με τον Χουτς όταν πρωτοήρθε στο σπίτι. Τον υποδέχτηκαν με μια μεγάλη αγκαλιά. Δεν υπερβάλλω, κυριολεκτώ. Έχω ανεβάσει πολλές φωτογραφίες που κοιμούνται αγκαλιά και οι τρεις, δεν υπάρχει πιο γλυκό θέαμα.

Όπως λοιπόν είναι όλοι μαζί στις τρυφερές και ναζιάρικες στιγμές, έτσι είναι μαζί και στις σκανταλιές... Τι εννοώ...; Σηκώνομαι σήμερα το πρωί για την καθιερωμένη πρωινή μας βόλτα, αλλά, πριν προλάβω καν να βάλω τα λουριά, βλέπω τον έναν D-boy να κάνει πιπί σε μια γλάστρα, κατευθείαν κάνει το ίδιο και ο άλλος λαμπραντόρ και στο τέλος φυσικά κάνει το ίδιο και ο Χουτς!

Η ιστορία συνεχίζεται όταν ο πρώτος D-boy κάνει το ίδιο πράγμα στη διπλανή γλάστρα, με τους άλλους δυο φυσικά να ακολουθούν. Τους κοιτάζω σαστισμένη και πριν προλάβω να πω το οτιδήποτε κάνουν ΞΑΝΑ το ίδιο πράγμα και οι τρεις και στην τρίτη γλάστρα! OMG! Μια τεράστια λίμνη δημιουργήθηκε στο πάτωμα- φαντάζεστε απο τι!

Άντε,  και καλή μας μέρα ;-)