Υλικά
3 κουταλιές κακάο
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
1 πακέτο μπισκότα
125 γραμ. βούτυρο
Εκτέλεση
Βγάζουμε το βούτυρο από το ψυγείο να πάρει θερμοκρασία δωματίου. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το ζαχαρούχο γάλα και το βούτυρο και τα ανακατεύουμε με σύρμα. Στη συνέχεια ρίχνουμε μία-μία τις κουταλιές κακάο και ανακατεύουμε πολύ καλά. Σπάμε τα μπισκότα σε μεγάλα κομμάτια και τα ρίχνουμε και αυτά στο μπολ και ανακατεύουμε με το χέρι. Μεταφέρουμε το μείγμα σε μια φόρμα κέικ που έχουμε ντύσει με σελοφάν και το πατάμε μετα δάχτυλα να πάρει ωραίο σχήμα. Το αφήνουμε για αρκετές ώρες (τουλάχιστον 4) στο ψυγείο.
Tip: Το καλύτερο είναι να μείνει από το προηγούμενο βράδυ στο ψυγείο πριν το σερβίρουμε.
Βρες περισσότερες συνταγές από τον food blogger Γαβριήλ Νικολαΐδη στο coolartisan.net/