Πρόσφατα, ένα post της Anne Hathaway για τα κιλά της εγκυμοσύνης έγινε viral. «Τα σώματα αλλάζουν. Τα κιλά έρχονται. Τα κιλά φεύγουν. Και όλο αυτό είναι απλώς αγάπη (και μην αφήσετε κανέναν να σας πει το αντίθετο)» έγραφε, μεταξύ άλλων, η διάσημη ηθοποιός. Και φυσικά δεν ήταν η πρώτη που μίλησε για το τόσο ευαίσθητο αυτό γυναικείο θέμα.

Θυμόμαστε 5 ακόμα (από τις αμέτρητες) διάσημες γυναίκες που το έχουν κάνει.

 

zoe saldana

Zoe Saldana
«Νιώθω άσχημα για όλες εκείνες τις γυναίκες που θέλουν απεγνωσμένα να αδυνατισουν μέσα σε τρεις μήνες. Πιστεύω ότι το νόημα βρίσκεται στο να μείνεις σπίτι, να θηλάσεις, να κοιμηθείς. Το μωρό σου δεν είναι παρά τριών μηνών. Τι στο καλό θέλεις στο γυμναστήριο;».

 

kate winslet 0

Kate Winslet
«Δεν ήθελα καθόλου να είμαι κι εγώ μία από εκείνες τις γυναίκες για τις οποίες γράφουν “Ουάου! Σε άψογη φόρμα 12 εβδομάδες μετά τη γέννα!”. Όταν διαβάζω τέτοιους τίτλους απλώς σκέφτομαι “Για όνομα του Θεού. Αυτό είναι εντελώς αδύνατο”».

 

Blake Lively Website Shopping

Blake Lively
«Δεν χρειάζεται να μοιάζεις με Άγγελο της Victoria’s Secret μετά τη γέννα. Άλλωστε, μόλις έχεις κάνει το μεγαλύτερο θαύμα που αυτή η ζωή έχει να σου προσφέρει».

 

MOCANEW30thAnniversaryGalaRedCarpetupiiLX3MF0Zl

Eva Mendes
«Αυτή η φράση, “ξανά σε φόρμα αμέσως μετά την εγκυμοσύνη”, δεν μου αρέσει καθόλου. Υπάρχουν γυναίκες που θέλουν δύο εβδομάδες μετά τη γέννα να φορέσουν το μπικίνι τους. Εγώ δεν είμαι μια από αυτές. Και νιώθω υπέροχα γι΄ αυτό».

 

Olivia Wilde 2016 Oscars 01

Olivia Wilde
«Πιστεύω σε έναν κόσμο όπου οι μητέρες δεν είναι υποχρεωμένες να “εξαφανίσουν” τα πειστήρια της εγκυμοσύνης τους».