Σας προλαβαίνω, σε περίπτωση που, διαβάζοντας τον τίτλο, σκεφτήκατε «ναι, αλλά αν δεν έχουμε σχέση;». Η πρότασή μου για αυτό το σκ δεν επιβάλλει να έχετε αγόρι. Μόνο... ρομαντική διάθεση!

Στο θέμα μας, λοιπόν: Σας έγραψα ήδη ότι εμένα το τέλος αυτής της εβδομάδας με βρίσκει στη φάση «σπίτι-χαλαρή βόλτα- σινεμά». Και αυτό το τελευταίο είναι που θέλω να σας προτείνω: Να εκμεταλλευθείτε τα τελευταία αυτά σαββατοκύριακα του Σεπτεμβρίου για να δείτε μια ταινία με τον πιο ρομαντικό τρόπο που μπορείτε να φανταστείτε: Κάτω από τα αστέρια, σε ένα θερινό σινεμά.

Μάλιστα, αν δεν την έχετε ήδη δει, σας συστήνω τη νέα ταινία του Woody Allen «Café Society». Θα γελάσετε με κάποιες ατάκες, θα ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΕΙΤΕ με τα κοστούμια (και θα ευχηθείτε να ζούσατε κι εσείς στη δεκαετία του ’30) και, εντάξει, μπορεί να απορήσετε λίγο με το τέλος. Αλλά σας υπόσχομαι ότι θα περάσετε σχεδόν δύο ώρες πολύ ευχάριστα.

Δείτε μερικά στιγμιότυπα από την ταινία και πάρτε μια γεύση από το απίστευτο styling. Αν και, στην ταινία, είναι όλα ακόμα πιο ωραία!

Café Society

Δείτε ακόμα: Το «κρυφό» μου αγαπημένο μέρος στην Αθήνα