Κάθε Σεπτέμβρη, θέτουμε καινούργιους στόχους και προσπαθούμε όλες μας να μπούμε σε ένα πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής. Συνήθως, η μετάβαση από την παραλία και τα παγωτά στο γυμναστήριο είναι δύσκολη, γι' αυτό ψάχνουμε κίνητρα που να μας ξεσηκώνουν. Ένα κίνητρο είναι να βάλουμε φωτογραφίες από τα αγγελάκια της Victoria’s Secret στο ψυγείο μας. Από ένα σημείο και μετά, βέβαια, το μόνο που κάνουμε είναι να εξακολουθούμε να ανοίγουμε το ψυγείο... κλείνοντας απλώς τα μάτια! Διαφορετικά, μπορούμε να πάρουμε καινούργια ρούχα γυμναστικής, έτσι ώστε να θέλουμε να τα φοράμε... μέχρι να τα βαρεθούμε και αυτά!

Φέτος, ανακάλυψα τον πιο διασκεδαστικό και παράλληλα αποδοτικό τρόπο να ξαναμπώ σε φόρμα μετά τις καλοκαιρινές μου διακοπές. Και μου τον έδωσε ένα... κινητό! Όχι οποιοδήποτε κινητό, αλλά το νέο Huawei P9 lite μαζί με το φανταστικό δώρο του: Tο υπέροχο Color band A1!

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όμως!

 

2

 

Το συγκεκριμένο smartphone -σχεδόν όλοι έχουμε από ένα- είναι εντελώς διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Είναι επόμενης γενιάς και διαθέτει μια σειρά από καινοτόμες αναβαθμίσεις οι οποίες ουσιαστικά μας βοηθούν να έχουμε μια ζωή γεμάτη υγεία. Παράλληλα:

-διαθέτει ΑΨΟΓΟ στυλ και minimal σχεδιασμό

-η φωτογραφική του μηχανή (που μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα για τις εκατομμύρια σελφι που βγαζουμε #lol) είναι ακριβείας και προσφέρει υψηλή ποιότητα εικόνας, σε κάθε βίντεο και φωτογραφία.

Και, κάπου εδώ, έρχεται το καλύτερο: Μαζί με το Huawei P9 lite πήρα ΔΩΡΟ το Color band A1, το απόλυτο all-day-and-night-fitness-gadget για το γραφείο, το γυμναστήριο, τη βόλτα, τη διασκέδαση! Ναι, αυτόν τον μήνα -και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων- τρέχει αυτή η φανταστική προσφορά: Με την αγορά του Huawei P9 lite αποκτάς και το υπέροχο Color band A1. Γιούχου! Τέλειο;

 

3

 

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως για να λειτουργήσει το Color band A1 πρέπει να κουβαλάτε παντού και το κινητό σας. Όχι, το υπέροχο αυτό βραχιολάκι λειτουργεί ανεξάρτητα από το smartphone.

Το Color band A1, λοιπόν, διαθέτει τεχνολογία «έξυπνης» αναγνώρισης για διαφορετικά είδη άθλησης -τρέξιμο, περπάτημα, ποδήλατο- ώστε να ξέρετε ανά πάσα στιγμή πόσες θερμίδες κάψατε ή πόσα βήματα κάνατε για παράδειγμα. Επίσης, διαθέτει λειτουργία ελέγχου ποιότητας ύπνου (αμέ!), η οποία θα σας βοηθήσει να γνωρίζετε τον τρόπο που κοιμάστε και να βελτιώσετε την ποιότητα του ύπνου σας. Γιατί ο ποιοτικός ύπνος είναι ο βασικότερος παράγοντας της ευτυχίας αλλά και της επιτυχίας! Και, τέλος, είναι απίστευτα στυλάτο (και βγαίνει σε πολλά χρώματα για να ταιριάζει απόλυτα με ό,τι φοράμε κάθε μέρα)!

Είμαι σίγουρη πως έχετε εντυπωσιαστεί ήδη κι εσείς. Και όταν μάθετε το πόσο οικονομικό είναι, θα εντυπωσιαστείτε ακόμη περισσότερο. Ελάτε λοιπόν, να μπούμε σε πρόγραμμα από αυτόν κιόλας τον μήνα! Μπορούμε εύκολα πια να είμαστε fit, με στυλ και ΧΩΡΙΣ να πρέπει να δώσουμε μια περιουσία. (Βασικότατο).

Καλή μας αρχή ;)