Επιτέλους Παρασκευή και φαντάζομαι οι περισσότεροι κάνετε ήδη σχέδια για το Σαββατοκύριακο. Το ίδιο κι εγώ! Και είμαι ενθουσιασμένη ειδικά με τα σχέδια που έχω για την Κυριακή!

Αυτή την Κυριακή, 9 Οκτωβρίου, λοιπόν, διοργανώνεται στην Πλατεία Κλαυθμώνος, στο κέντρο της Αθήνας, η 2η Γιορτή Υιοθεσίας Αδέσποτων από τους atenistas. 15 φιλοζωικές οργανώσεις θα είναι εκεί, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα, με δεκάδες σκυλάκια, μικρά και μεγάλα, προς υιοθεσία! Φαντάζεστε τι θα γίνεται!!!!

Σας προτείνω λοιπόν να έρθετε κι εσείς, να δείτε από κοντά τα σκυλάκια και –γιατί όχι;- να ανοίξετε την αγκαλιά και το σπίτι σας σε ένα από αυτά. Σας έχω πει άπειρες φορές πόση αγάπη θα πάρετε αν βάλετε ένα σκύλο στη ζωή σας, αλλά δεν θα βαρεθώ να το επαναλαμβάνω. Αν δεν έχετε ήδη ένα ζωάκι στο σπίτι σας, κάντε το και σε λίγο καιρό θα με ευγνωμονείτε! Θα σας αλλάξει πραγματικά τη ζωή.

Αν δεν σας έπεισα εγώ, δείτε το βίντεο που ετοίμασαν οι atenistas – και σε κάθε περίπτωση ελάτε την Κυριακή από τις 11.00 μέχρι τις 16.00 στην Πλατεία Κλαυθμώνος (μπορείτε να έρθετε και με μετρό, κατεβαίνοντας στη στάση Πανεπιστήμιο).