Θέλω να μου βρεις έστω και έναν άνθρωπο πάνω στον πλανήτη γη που να θεωρεί πως τα αγγελάκια της Victoria’s Secret δεν είναι σέξι. Όχι, σε προκαλώ. Αν βρεις έστω κι έναν, θέλω να μου τον γνωρίσεις. Θα έχω να του κάνω κάποιες σημαντικότατες ερωτήσεις. ;-)

Είναι γεγονός πως κάθε φορά περιμένουμε από τη συγκεκριμένη εταιρία να δούμε κάτι ακόμα πιο εντυπωσιακό, πιο σέξι, πιο ονειρικό, ώσπου κάποια στιγμή αναρωτιόμαστε: «Τι άλλο θα σκεφτούν για να μας εντυπωσιάσουν;» Και κάθε φορά ξεπερνούν τον εαυτό τους -και τη φαντασία μας- και μας εκπλήσσουν αφάνταστα!

Λίγο, λοιπόν, πριν από το φετινό show (που για πρώτη φορά διοργανώνεται στο Παρίσι!), η εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που, μόλις το είδα, ξετρελάθηκα!

Γυρίστηκε στο Château de Vaux-le-Vicomte, λίγο έξω από το Παρίσι ,σε ένα πραγματικά παραμυθένιο σκηνικό, και ουσιαστικά πρόκειται για ένα μικρού μήκους φιλμ στο οποίο πρωταγωνιστούν μερικοί από τους πιο σέξι νέους Αγγέλους της Victoria’s Secret.

Και για να μην γενικολογώ, ας μιλήσω με αριθμούς:
-Χρειάστηκαν περίπου 550 μέτρα τούλι!
-Χρησιμοποιήθηκαν 16 ζευγάρια φτερά!
-Για όλα τα γυρίσματα, άναψαν 3.400 κεριά!
-300 άτομα δούλεψαν για την παραγωγή!
-7 Άγγελοι συμμετείχαν: Stella Maxwell, Elsa Hosk, Taylor Hill, Romee Strijd, Sara Sampaio, Josephine Skriver και Jasmine Tookes.

Δες το βίντεο και προσπάθησε να παρατηρήσεις τα τούλια, τα κεριά, τα φτερά, τα εσώρουχα και όχι τα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ σώματα αυτών των γυναικών! Yeah right ;-)