Υλικά:
Ζυμαρικά (της επιλογής σου) για 2 άτομα
3 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού χοντρό αλάτι
1 λουκάνικο κομμένο σε φέτες
300 γρ βιολογικά ντοματίνια κομμένα στη μέση
1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
2 ποτήρια νερό
1 σκελίδα σκόρδο κομμένη σε λεπτές φέτες
πιπέρι
Φρέσκο βασιλικό
100 γρ γραβιέρα τριμμένη για το σερβίρισμα
Εκτέλεση:
Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνουμε τα υλικά, όλα μαζί εκτός από το τυρί.
Ανάβουμε το μάτι στο δυνατό και αφήνουμε να πάρει βράση το νερό.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγομαγειρεύουμε για 15 λεπτά μέχρι τα μακαρόνια να είναι al dente.
Σερβίρουμε σε δυο πιάτα και προσθέτουμε το τριμμένο τυρί.
Βρες περισσότερες συνταγές από τον food blogger Γαβριήλ Νικολαΐδη στο coolartisan.net/