Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει, αλλά το ροζ το λατρεύω.

Τώρα που το σκέφτομαι, πρέπει να το έχεις καταλάβει. Μάλλον το υποψιάστηκες τότε που σου έδειχνα τα καινούργια μου -ροζ- αγαπημένα πυτζαμάκια, το επιβεβαίωσες τότε που σου έγραφα πώς μπορείς να φορέσεις το ροζ ακόμα και τον χειμώνα και το σιγούρεψες τότε που σου εξομολογούμουν τον έρωτά μου για ένα ζευγάρι ροζ παπούτσια από βελούδο

Ε, ας μην κρύβομαι λοιπόν άλλο! Επειδή μου αρέσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ το ροζ (ειδικά στην απαλή, παστέλ εκδοχή του), έψαξα και βρήκα μερικές ωραίες ιδέες για το πώς μπορούμε να το βάλουμε και στο σπίτι μας!

 

roz kanapes kathistiko

1. Στο καθιστικό
Ένας ροζ καναπές ή μια πολυθρόνα είναι η πιο προφανής λύση, αλλά μπορείς να το κάνεις απλώς προσθέτοντας μερικά ροζ μαξιλάρια, ροζ κουρτίνες ή μια ροζ μοκέτα!

 

roz ypnodwmatio

2. Στην κρεβατοκάμαρα
Προσωπικά, μου αρέσει πολύ το συγκεκριμένο χρώμα στους τοίχους της κρεβατοκάμαρας. Δίνει μια ρομαντική και ταυτόχρονα χαλαρωτική αύρα στον χώρο. Αλλά, αν δεν θέλεις να κάνεις μια τόσο μεγάλη αλλαγή, μπορείς απλώς να αγοράσεις ένα σετ ροζ σεντόνια.

 

roz grafeio

3. Στο γραφείο
Μια καρέκλα, αξεσουάρ γραφείου, ένα φωτιστικό ή καδράκια σε ροζ χρώμα μπορούν να μεταμορφώσουν ακόμα και αυτό το δωμάτιο ή τη γωνιά του σπιτιού σου. Σκέψου πόσο πιο ευχάριστο θα είναι να δουλεύεις ή να διαβάζεις πλέον στο γραφείο σου!

 

roz mpanio

4. Στο μπάνιο
Εντάξει, δεν λέω να αλλάξεις πλακάκια στο μπάνιο σου ή να αγοράσεις μια... ροζ μπανιέρα, αλλά, ειδικά αν έχεις ένα άχρωμο μπάνιο με ολόλευκα πλακάκια, μπορείς να το κάνεις πιο girly προσθέτοντας ροζ στοιχεία, όπως μια κουρτίνα μπάνιου, πετσέτες ή θήκες και δοχεία για το σαπούνι, την οδοντόβουρτσα, τα καλλυντικά σου κλπ.

 

roz leptomereies diakosmisi

5. Στις λεπτομέρειες
Ακόμα κι αν το σπίτι σου είναι εντελώς διαφορετικής αισθητικής (ή αν συγκατοικείς με το αγόρι σου, οπότε ροζ έπιπλα και τοίχοι... αποκλείονται), μπορείς να βάλεις μια ροζ πινελιά στο σπίτι χωρίς το αποτέλεσμα να δείχνει γλυκανάλατο ή υπερβολικά κοριτσίστικο. Δεν ξέρω για εσένα, αλλά εγώ ενθουσιάστηκα με το vintage τηλέφωνο! Δεν το έχω πει βέβαια ακόμα στον καλό μου :-p.