Instagram lovers ενωθείτε, καθώς η εφαρμογή για ακόμα μία φορά δεν μας αφήνει παραμελημένους. Δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί εκεί στα κεντρικά της εταιρείας αλλά έχουμε συνειδητοποιήσει πως οι αλλαγές μέσα στην εφαρμογή γίνονται με ταχύτητες φωτός. Είναι βλέπεις και αυτός ο ανταγωνισμός μεταξύ των social media που το καθένα με τη σειρά του προσπαθεί να μας κάνει να κολλήσουμε μαζί του. 

 

Την ώρα που το facebook messenger φέρνει τα stories στην καθημερινότητά μας, το Instagram μας βοηθά να σταματήσουμε τα screenshots. Τι μπελάς και αυτός. Να έχεις δει ένα ωραίο ζευγάρι παπούτσια και μετά να πρέπει να ψάχνεις τα likes σου για να εντοπίσεις και πάλι τη φωτογραφία (ή να θέλεις να βλέπεις ξανά και ξανά μια φωτογραφία του και να φοβάσαι μήπως καταλάβει ότι έκανες screenshot).

Λοιπόν, η εφαρμογή πλέον σου επιτρέπει να πατήσεις το ''save'' σε μία φωτογραφία και να την κοιτάξεις με την ηρεμία σου όποια στιγμή της ημέρας ή της εβδομάδας θέλεις. Το instagram δημιουργεί έναν φάκελο στον οποίο στέλνει τις φωτογραφίες που εσύ αποθηκεύειες και έτσι κρατά το αρχείο.

 

 instagram 1

 

Στην ίδια γραμμή όπου βρίσκονται τα εικονίδια των like, comment και direct θα δεις και το νέο σηματάκι για το... save. Ίσως χρειάζεται βέβαια να κάνεις και ένα update στην εφαρμογή.