Τα πάντα στα social media είναι θέμα στρατηγικής. Το γνωρίζουμε πως έχεις αποκτήσει μία μικρή εμμονή με το Instagram, τα φίλτρα του και τα likes σου, αλλά μήπως δεν το διαχειρίζεσαι με τον σωστό τρόπο;

Γιατί να βλέπεις μόνο τους followers σου να «μαζεύουν» εκατοντάδες (ή και χιλιάδες) likes, τη στιγμή που οι δικές σου φωτογραφίες είναι ισάξιες, ίσως και καλύτερες; Αυτά τα 3 tricks, λοιπόν, θα ανεβάσουν τη δημοτικότητά σου στα ύψη και φυσικά δεν θα προλαβαίνεις να μετράς likes!

 

Facebook Emoji Reactions

 

Tip #1: Προσοχή στο timing

Αν, για παράδειγμα, ποστάρεις μία φωτογραφία στις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου, τότε έχεις πολύ λιγότερες πιθανότητες να μαζέψεις likes από ό,τι στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής. Σκέψου, λοιπόν, τι ώρα είναι προτού πατήσεις το upload.

 

Tip #2: Λάθος συχνότητα

Αν «ανεβάζεις» συνεχώς φωτογραφίες άνευ λόγου και χωρίς ιδιαίτερο περιεχόμενο, τότε να ξέρεις πως οι φίλοι σου θα σταματήσουν να σου χαρίζουν τις... καρδούλες τους. Αρκέσου σε μία την ημέρα, άντε δύο - και φυσικά όχι με διαφορά λίγων δευτερολέπτων!

 

Tip #3: Κατάλληλη επεξεργασία

Το σωστό φίλτρο φέρνει και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Παίξε με τη φωτογραφία σου, φώτισέ την, θόλωσέ την σε μερικά σημεία αν πρέπει και δες τον λογαριασμό σου να «τρελαίνεται» στα likes!