Αν βρίσκεσαι στην υπέροχη φάση της προετοιμασίας του γάμου σου, είναι σίγουρο πως ψάχνεις ιδέες για να κάνεις εκείνη τη μέρα ακόμα πιο ιδιαίτερη. Βρήκαμε μερικές και σου τις προτείνουμε:

Αντί για την κλασική είσοδο του ζευγαριού στον χώρο της δεξίωσης…
Φροντίστε να έχουν πάρει όλοι οι καλεσμένοι ειδικά sparklers και να τα ανάψουν κατά την είσοδό σας στον χώρο, δημιουργώντας μια μαγική και άκρως γιορτινή ατμόσφαιρα.

wedding party ideas

 

Αντί για την κλασική γαμήλια τούρτα….
Μπορείτε να επιλέξετε μια τούρτα από cupcakes ή, αν προτιμάτε κάτι πιο μίνιμαλ και θέλετε να αποφύγετε τις πολυεπίπεδες τούρτες, διαλέξτε μία μικρή (αλλά σχετικά ψηλή, για να μη δείχνει "λίγη"), την οποία θα διακοσμήσετε απλώς με μερικά λουλούδια.

wedding cake ideas

 

Αντί για το κλασικό βιβλίο ευχών….
Ζητήστε από τους καλεσμένους σας να γράψουν τις ευχές τους σε μικρά χαρτάκια τα οποία θα ρίξουν σε ένα μεγάλο μπουκάλι ή ακόμα και πάνω σε πέτρες ή μεγάλα βότσαλα παραλίας!

wedding wishes ideas

 

Αντί για τις κλασικές φωτογραφίες με τους φίλους σας….
Φτιάξτε το δικό σας photo booth, στήνοντας μια κάμερα σε ένα τρίποδο και ορίζοντας το κάδρο με ένα πλαίσιο από χαρτόνι. Μπορείτε επίσης να αφήσετε στην είσοδο μία polaroid και να αφήσετε τους καλεσμένους να φωτογραφηθούν μόνοι τους!

wedding photo booth ideas

 

Αντί να πετάξεις την ανθοδέσμη….
Προτίμησε να πετάξεις, μαζί με τον σύζυγό σου, αλλά και μαζί με όλους τους καλεσμένους σας, από ένα χάρτινο φαναράκι ευχών. Τα φαναράκια ταξιδεύουν για λίγη ώρα στον ουρανό, φωτίζοντάς τον και δημιουργώντας μια ονειρική εικόνα.

iptamena fanarakia gamou

 

Και μην ξεχάσετε να θυμίσετε στους καλεσμένους το hashtag που έχετε επιλέξει, ώστε να μπορείτε μετά να βρείτε συγκεντρωμένες όλες τις φωτογραφίες που έχουν τραβήξει από τη βραδιά οι φίλοι και οι συγγενείς σας!

wedding hashtag reminder