Σίγουρα έχεις ακούσει το γνωμικό που λέει πως μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις.

Είναι κάτι με το οποίο συμφωνούμε απόλυτα, αφού οι φωτογραφίες είναι αυτές που αποτυπώνουν τις αναμνήσεις σου από τις διάφορες όμορφες και ξεχωριστές στιγμές της ζωής σου.

Και αφού φυσικά έχεις βγάλει αυτές τις φωτογραφίες, έρχεται η στιγμή που θέλεις να εκτυπώσεις πολλές από αυτές και να διακοσμήσει μια γωνιά του σπιτιού σου. Συνήθως, αυτό γίνεται είτε στο υπνοδωμάτιο, είτε στο σαλόνι σου. Έχεις σκεφτεί όμως τον τρόπο με τον οποίο θα τις χρησιμοποιήσεις και θα τις βάλεις σε μία σειρά, ώστε να δείχνουν καλύτερες;

Αν όχι, παρακάτω θα δεις τρεις έξυπνους και πολύ stylish τρόπους για να διακοσμήσεις τον χώρο σου με τις αγαπημένες σου φωτογραφίες.

Τρόπος #no.1
Σίγουρα θα έχεις παλιά κάδρα στο σπίτι σου που δεν τα χρησιμοποιείς πια ή που τα έχεις βαρεθεί και έψαχνες τρόπο να τα ξεφορτωθείς. Μόλις σου βρήκαμε τον τέλειο τρόπο για να τα «μεταποιήσεις».
Πάρε το παλιό σου κάδρο και βγάλε τελείως το τζαμάκι και την φωτογραφία και κράτα μόνο τον σκελετό. Πέρνα τρία σχοινάκια (ή όσα εσύ θες ανάλογα με το μέγεθος του) το ένα κάτω από το άλλο και στη συνέχεια κρέμασε επάνω σε αυτά τις φωτογραφίες σου.

e0cc61cb7d3e12612b7097e754a43601

Τρόπος #no.2
Αν νόμιζες πως τα λαμπάκια που στολίζεις το δέντρο σου κάνουν μόνο για τα Χριστούγεννα, κάνεις τεράστιο λάθος. Πάρε τα λαμπάκια σου και κρέμασε τα σε μία γωνιακή πλευρά του τοίχου σου, έτσι ώστε να απέχουν λίγο από αυτόν. Στη συνέχεια με μικρά ξύλινα μανταλάκια κρέμασε πάνω στα καλώδια (ενδιάμεσα από τα λαμπάκια) τις αγαπημένες σου φωτογραφίες.

5ea479fb5dd5e89f6411c774f97196a7

Τρόπος #no.3

Αυτός είναι ίσως ο αγαπημένος μας και αν οι φωτογραφίες σου δεν σου αρέσουν κρεμασμένες, τότε είναι ο καταλληλότερος τρόπος για σένα. Έχεις δει σίγουρα κάτι μεγάλα διακοσμητικά ξύλινα γράμματα που έχουν βγει το τελευταίο διάστημα. Αυτά ακριβώς μπορείς να τα αγοράσεις και να κολλήσεις επάνω τις φωτογραφίες.

Εκτύπωσε σε χαρτί τις φωτογραφίες σου και αφού «ντύσεις» τα γράμματα με ένα γκοφρέ χαρτί της αρεσκείας σου, κόλλησε τις επάνω σε αυτό. Μπορείς επίσης γύρω γύρω να το διακοσμήσεις με πέρλες ή ότι άλλο εσύ θέλεις.

19666a0b801d9774e54b4f85e4edfde1