Υλικά:
110 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα κομμένη σε κομματάκια
180 γρ. μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου και κομμένο σε κομματάκια
350 γρ. ζάχαρη
3 αβγά ελαφρώς χτυπημένα
1 βανίλια
130 γρ. αλεύρι
120 γρ φυστικοβούτυρο
50 γρ αμύγδαλα
50 γρ καρύδι
Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C.
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και μετά ανακατεύουμε μέσα τη μαργαρίνη με μια μαρίζ.
Αφού λιώσει το μείγμα, προσθέτουμε τη ζάχαρη ανακατεύοντας καλά με μια σπάτουλα και μετά τα αβγά και τη βανίλια.
Στη συνέχεια βάζουμε το αλεύρι και τους ξηρούς καρπούς ενσωματώνοντας καλά στο μείγμα.
Σε ένα ταψί 20 x 28 εκ. βάζουμε λαδόκολλα καλύπτοντας τον πάτο και τα πλάγια.
Καλύπτουμε με μαργαρίνη και κακάο και την λαδόκολλα.
Ρίχνουμε το μείγμα στο ταψί και βάζουμε στο φούρνο για 30λεπτά.
Μόλις έρθει σε θερμοκρασία δωματίου περιχύνουμε με φυστικοβούτυρο και σερβίρουμε.
Βρες περισσότερες συνταγές από τον food blogger Γαβριήλ Νικολαΐδη στο coolartisan.net/