Μια πανεύκολη συνταγή που εμπλουτίζεται με φράουλες για να απογειώσει τη γεύση!

Υλικά:
• 400 γρ. κουβερτούρα 55% κακάο, σπασμένη σε μικρά κομμάτια
• 200 γρ. μαργαρίνη, κομμένη σε μέτρια κομμάτια
• 200 γρ. μπισκότα (πτι μπερ, digestive ή ό,τι άλλο θες) χοντροσπασμένα
• 7-8 μέτριες φράουλες, ολόκληρες, καλά πλυμένες και σκουπισμένες με χαρτί κουζίνας

Εκτέλεση:
• Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί.
• Βγάζουμε την κατσαρόλα με το μπολ από τη φωτιά και, όσο η σοκολάτα είναι ακόμα πολύ ζεστή, ρίχνουμε τη μαργαρίνη και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα σιλικόνης (μαρίζ).
• Προσθέτουμε τα μπισκότα και ανακατεύουμε απαλά.
• Αφήνουμε το μείγμα στην άκρη για περίπου 15 λεπτά, ώσπου να κρυώσει λίγο και να σφίξει ελαφρώς.
• Απλώνουμε στον πάγκο εργασίας ένα μεγάλο κομμάτι λαδόκολλα.
• Στο κέντρο της βάζουμε το μείγμα σοκολάτας και το απλώνουμε με μια σπάτουλα, μέχρι να έχουμε ένα ορθογώνιο στρώμα
• Βάζουμε στο κέντρο του, κατά μήκος, τις φράουλες, ολόκληρες και τυλίγουμε το μείγμα σε ρολό, βάζοντας στο κέντρο τις φράουλες.
• Σφίγγουμε και στρίβουμε τις άκρες της λαδόκολλας, σαν καραμέλα, και τυλίγουμε σφικτά όλο τον κορμό με αλουμινόχαρτο.
• Τον βάζουμε για 1 ώρα στην κατάψυξη, ώσπου να σφίξει και στη συνέχεια τον μεταφέρουμε στο ψυγείο, για τουλάχιστον 2 ώρες.
• Ξετυλίγουμε τον κορμό, κόβουμε όσες φέτες θέλουμε και τυλίγουμε τον υπόλοιπο με τη μεμβράνη.
• Τον ξαναβάζουμε στο ψυγείο όπου διατηρείται έως 1 εβδομάδα.