Ο τρόπος είναι πολύ απλός, αφού παρακάτω σου έχουμε μία υπέροχη συνταγή για αβγοφέτες με γάλα καρύδας και κανέλα.
Να τι θα χρειαστείς:
1 φέτα ψωμί τοστ (ή και δύο ανάλογα με το πόσες θέλεις εσύ να φτιάξεις)
1 κ.γ. σκόνη κανέλας
1 ½ κ.γ. καστανή ζάχαρη
1 αβγό
μισό φλιτζάνι γάλα καρύδας
αλάτι (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
Άλειψε ένα πιάτο με βούτυρο χαμηλών λιπαρών και τοποθέτησε πανω του τη φέτα ψωμιού. Πασπάλισε με την κανέλα και την καστανή ζάχαρη. Σε ένα μπολ σπάσε το αβγό και ρίξε το γάλα και το αλάτι. Χτύπησέ τα πολύ καλά, ώστε να αναμειχθούν και ρίξε το μείγμα πάνω από το ψωμί. Σκέπασε το πιάτο με ένα αλουμινόχαρτο για 15 λεπτά και στη συνέχεια ψήσε τις αβγόφετες στο φούρνο (στους 180 με 200 βαθμούς) για περίπου 10 λεπτά (για να γίνουν ξεροψημένες).