ΥΛΙΚΑ
• 4 μεγάλες πολύ ώριμες μπανάνες
• 2 κουταλιές της σούπας φυστικοβούτυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ξεφλουδίζουμε και κόβουμε τις μπανάνες σε ροδέλες.
Τις απλώνουμε σε ταψί με λαδόκολλα και βάζουμε το ταψί στη κατάψυξη για μία με δύο ώρες.
Ρίχνουμε τις μπανάνες στο μπλέντερ και χτυπάμε μέχρι να πάρουν τη μορφή κρέμας.
Προσθέτουμε το φυστικοβούτυρο και χτυπάμε λίγο ακόμα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
Απλώνουμε το μίγμα σε φόρμα για cake και παγώνουμε για μια ώρα.
Σερβίρουμε με λίγο φυστικοβούτυρο ακόμα.
Δες το βίντεο της συνταγής στο theeaters.gr