Είναι 36 ετών και φορά τα φτερά των Αγγέλων της Victoria’s Secret ήδη εδώ και περίπου δύο δεκαετίες (από το 1999), ωστόσο η Adriana Lima, που είναι παράλληλα μητέρα δύο παιδιών, δεν σκοπεύει να τα βγάλει σύντομα.

«Αυτό είναι κάτι που ούτε καν μου περνάει από το μυαλό αυτή τη στιγμή» δήλωσε η ίδια σε συνέντευξή της στο αμερικανικό People, προσθέτοντας πως «το σχέδιό μου είναι να μείνω για όσο το σώμα μου το επιτρέπει, τουλάχιστον μέχρι τα 40 μου, δηλαδή για τέσσερα περίπου ακόμα χρόνια. Αλλά αν μπορέσω και ακόμα περισσότερο, θα το κάνω».

Φέτος η Adriana Lima και το υπόλοιπο ρόστερ της εταιρίας εσωρούχων θα ταξιδέψουν για το σέξι ετήσιο show τους για πρώτη φορά μέχρι την Κίνα. Τα fittings έχουν ήδη ξεκινήσει, όπως και η προετοιμασία των κοριτσιών. Εκτός από την Adriana Lima, το catwalk της Victoria’s Secret στη Σανγκάη θα διασχίσουν κι άλλοι «βετεράνοι» Άγγελοι, όπως η Alessandra Ambrosio, αλλά και η Candice Swanepoel, η οποία θα επιστρέψει μετά από ένα χρόνο απουσίας λόγω της γέννησης του πρώτου της παιδιού.