Το κλασικό pesto απογειώνεται με τα φυστίκια Αιγίνης και συνδυάζεται με τα ζυμαρικά της αρεσκείας σου. Minumum effort. Maximum απόλαυση.

ΥΛΙΚΑ

2 κούπες φύλλα βασιλικού

μισή κούπα φιστίκια Αιγίνης χωρίς το κελυφος

1/4 κούπας παρμεζάνα τριμμένη

1/3 κούπας ελαιόλαδο

αλάτι και πιπέρι

1κ/σ χυμό λεμονιού

2 σκελίδες σκόρδου

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε όλα τα συστατικά στο μούλτι και χτυπάμε μέχρι να έχουμε μια παχύρευστη σάλτσα. Απλώνουμε σε pasta της αρεσκείας μας. Τρίβουμε παρμεζάνα. Απολαμβάνουμε.

 

Δες το βίντεο της συνταγής στο www.theeaters.gr