Για να γιορτάσεις όπως πρέπει να τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών, σου προτείνουμε το βράδυ να δοκιμάσεις να φτιάξεις μια λαχταριστή καρμπονάρα – όχι αυτή με την κρέμα γάλακτος αλλά την ιταλική, με το αβγό!

Είναι πανεύκολη! Για 4 μερίδες, θα χρειαστείς 1 πακέτο spaghetti, 200 γρ. καπνιστή πανσέτα, 75 γρ. παρμεζάνα, 4 κρόκους αβγού και λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Δες στο βίντεο την εκτέλεση της συνταγής: