Υλικά:
• 5 αβγά
• 400 γρ. τυρί κατσικίσιο (ή φέτα)
• 225 γρ. χαλούμι τριμμένο
• 300 γρ. πουρέ κολοκύθα
• 200 γρ. αλεύρι
• 1 κουταλιά της σούπας φρέσκο θυμάρι ψιλοκομμένο
• 1κουταλιά της σούπας φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο
• 5 ντοματίνια κομμένα στη μέση
• 150 γρ. αλλαντικά ψιλοκομμένα (εγώ χρησιμοποίησα λουκάνικο και σύγκλινο αλλά εσύ μπορείς να βάλεις ό,τι θέλεις)
Εκτέλεση:
• Τρίβουμε τα τυριά στο χοντρό του τρίφτη και τα βάζουμε σε ένα μπολ.
• Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά (εκτός από τα τοματίνια) και ανακατεύουμε πολύ καλά.
• Μεταφέρουμε σε βουτυροαλευρομένο ταψί (διαμέτρου 22 εκ) και τοποθετούμε τα τοματίνια στην επιφάνεια.
• Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 50 λεπτά μέχρι να πάρει ένα ωραίο χρυσό χρώμα.
Βρες περισσότερες συνταγές από τον food blogger Γαβριήλ Νικολαΐδη στο coolartisan.gr