Οι γιορτές πλησιάζουν και το Christmas spirit είναι ήδη διάχυτο παντού γύρω μας. Βιτρίνες στολισμένες, μουσικές στους δρόμους και εμείς που είμαστε μόλις μία ανάσα πριν στολίσουμε τον δικό μας χώρο.

Αν κι εσύ βρίσκεσαι σε μια παρόμοια θέση και δεν ξέρεις τι ακριβώς θέλεις να φτιάξεις, τότε αξίζει να ρίξεις μία ματιά στις παρακάτω ιδέες που αλλάζουν τους κανόνες του... στολίσματος.

 

#1. Boho queen
Αν λατρεύεις το boho στυλ, τότε αυτό το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι αυτό ακριβώς που θες κι εσύ να στολίσεις φέτος στο σπίτι σου. Ξέχνα τις μπάλες και πιάσε τα λουλούδια. Μικρά λουλούδια, μεγάλα λουλούδια στους χρωματισμούς που θες και με πολλά μικρά φωτάκια!

tree02

 

#2. Minimal διάθεση
Αυτό το χριστουγεννιάτικο δέντρο ταιριάζει τέλεια σε σένα που δεν σου αρέσουν οι υπερβολικοί στολισμοί και τα φορτωμένα δέντρα, αλλά δεν θες και να είναι άδειο το σπίτι σου. Ένα δέντρο εντελώς σκέτο (ή μόνο με φωτάκια) είναι αυτό που χρειάζεσαι!

06 small tree in a vintage farmhouse crate

 

#3. Μικρός χώρος
Αν ο χώρος σου δεν επιτρέπει ένα μεγάλο δέντρο, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει και να στολίσεις. Ένα μίνι δέντρο είναι ιδανικό για να φέρει το Christmas spirit σπίτι σου - και σίγουρα θα βρεις κάπου να το χωρέσεις!

dabe9acd1a25fd6136ddba734dba13e0

 

#4. Εναλλακτικό στυλ
Μπορεί τα Χριστούγεννα να τα αγαπάς, αλλά να μην είσαι και πολύ fan του κλασικού δέντρου. Τι μπορείς να κάνεις γι’ αυτό; Πολλά πράγματα. Κλαδιά δέντρων στολισμένα με το δικό σου γούστο ή και γκι είναι η ιδανική λύση για εσένα!

8 decoracao natal wepick min

Και αν θέλεις να ξεφύγεις τελείως από αυτό το κλίμα και να διατηρήσεις μαζί με το Christmas και το summer mood, μπορείς να ακολουθήσεις την νέα τάση με τους ανανάδες που σου είπαμε εδώ.

4 Χριστουγεννιάτικα δέντρα που αλλάζουν τους «κανόνες του παιχνιδιού»