Δεν με θεωρώ ιδιαίτερα ευσυγκίνητη (εντάξει, ειδικά την τελευταία περίοδο μπορεί και να είμαι – χμμμ, τώρα που το ξανασκέφτομαι μπορεί και να είμαι γενικώς :p). Πάντως υπάρχουν κάποια πράγματα που σχεδόν πάντα με αγγίζουν. Ένα από αυτά είναι οτιδήποτε έχει να κάνει με πλάσματα που δεν μπορούν να υπερασπιστούν και να φροντίσουν τον εαυτό τους, όπως είναι τα μωρά, οι ηλικιωμένοι ή τα ζωάκια, και ένα άλλο είναι ο χορός. Ειδικά από τότε που παρουσίασα το «Dancing with the Stars» και το «So you think you can dance» και έμαθα κάποια πράγματα παραπάνω για τον χορό.

Τέλος πάντων, με έπιασε η πολυλογία μου και έχω βγει κάπως εκτός θέματος. Γιατί το θέμα μου σήμερα είναι αυτό το βίντεο που πέτυχα χθες κάπου στο ίντερνετ και ειλικρινά με άφησε άφωνη. Πρόκειται για την 22χρονη ελληνογαλλικής καταγωγής (ο μπαμπάς της είναι Έλληνας) Gabriella Papadakis και τον 23χρονο Γάλλο παρτενέρ της, Guillaume Cizeron, οι οποίοι κατέκτησαν για τη Γαλλία το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα καλλιτεχνικού πατινάζ, που διοργανώθηκε αυτές τις μέρες στη Μόσχα.

Οι δυο τους εκτέλεσαν άψογα το πρόγραμμά τους και συγκέντρωσαν 121,87 στο ελεύθερο και 203,16 βαθμούς συνολικά - έσπασαν για άλλη μία φορά το δικό τους παγκόσμιο ρεκόρ βαθμολογίας, τόσο στο ελεύθερο πρόγραμμα όσο και στο σύνολο! Ο τρόπος που χόρεψαν ήταν πραγματικά μαγικός. Αλήθεια σου λέω, με συγκίνησε (και με έκανε να νιώσω και υπερηφάνεια, αφού η Gabriella έχει ελληνικές ρίζες). Χόρεψαν σαν να μην φορούσαν παγοπέδιλα, σαν να είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο να κάνεις φιγούρες πάνω στον πάγο. Αλλά δες κι εσύ:

 

Δεν ήταν υπέροχοι;