To texting έχει μερικούς άγραφους κανόνες που πρέπει να γνωρίζεις, ιδιαίτερα όταν στέλνεις μηνύματα σε εκείνον - ναι, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορεί να εκνευρίζουν ή να ξενερώνουν έναν άντρα όταν διαβάζει ένα μήνυμα.

Αυτές είναι λοιπόν, οι κακές συνήθειες που πρέπει να κόψεις:

 

1. Στέλνεις συνεχόμενα μηνύματα

Αυτή είναι μία συνήθεια που πρέπει να σταματήσεις σήμερα κιόλας, καθώς εκνευρίζει τόσο τις φίλες σου, όσο και όλα τα αρσενικά αυτού εδώ του κόσμου. Μη στέλνεις 10 μηνύματα απανωτά μέσα σε 1 λεπτό, αφού έχεις κάθε δυνατότητα να πληκτρολογήσεις ένα ολόκληρο (ας είναι και μέτριου μεγέθους) και απλά να περιγράψεις όλα όσα θες. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση του whatsapp και του viber.

 

2. Βάζεις συχνά λέξεις σε κεφαλαία. Ναι, ΚΕΦΑΛΑΙΑ.

Ένα μήνυμα με μικρούς χαρακτήρες είναι λίγο πιο οικείο, λίγο πιο φιλικό, λίγο πιο... προσιτό. Ξέρεις, τα κεφαλαία μοιάζουν λίγο με απειλή και μάλλον δεν θες να του δείξεις τον «αυταρχικό» σου χαρακτήρα. Εντάξει, μια στο τόσο μπορείς να το κάνεις, αλλά γενικώς μην χρησιμοποιείς κάθε λίγο και λιγάκι τα κεφαλαία γράμματα σε λέξεις που θες να τονίσεις.

 

3. Τον διορθώνεις

Μπορεί να φταίει που γράφει γρήγορα, μπορεί να φταίει το Τ9, μπορεί και τίποτα από αυτά. Σε κάθε περίπτωση, αν βλέπεις κάποιο ορθογραφικό λάθος, καλύτερα να το προσπεράσεις.

 

4. Emoji 4 ever

Όλοι μας είμαστε ενθουσιασμένοι με τα emojis αλλά δεν χρειάζεται κάθε σου μήνυμα να περιέχει καρδούλες ή προσωπάκια ή ό,τι άλλο βρίσκεις στο πληκτρολόγιό σου. Οι άντρες είναι λίγο πιο απλά πλάσματα στο texting και αυτό πρέπει να το θυμάσαι. Το ίδιο ισχύει και για τα πολλά θαυμαστικά. Ένα (ή και κανένα) αρκεί.

 

5. Μονολογείς

Το συγκεκριμένο λάθος επαναλαμβάνεται συνήθως κατά τις περιόδους που είστε τσακωμένοι/παρεξηγημένοι. Εσύ στέλνεις το μήνυμα- μονόλογο (πες το και μυθιστόρημα) και αυτός να ξέρεις πως δεν διαβάζει από την 5η σειρά και κάτω. Όσα πιο πολλά του γράφεις, τόσα λιγότερα διαβάζει και ακόμα λιγότερα... καταλαβαίνει. 

 

6. «Προσπαθείς» πάρα πολύ

Αν είστε ακόμα στο στάδιο του φλερτ, μην προσπαθείς συνεχώς να τον εντυπωσιάσεις με τα μηνύματά σου και, επίσης μην αφήνεις συνεχώς υπονοούμενα. Άφησέ τον καλύτερα να σε φλερτάρει εκείνος και απλώς ανταποκρίσου χαριτωμένα. Προσπάθησε να είσαι ο εαυτός σου και δεν θα χάσεις!