Με τη σύγκρουση ανάμεσα στο «φυσιολογικό» γυναικείο σώμα και στο ανορεκτικό πρότυπο που επιτάσσει η Μόδα να μαίνεται ακόμα (παρότι το δεύτερο έχει δεχθεί καίρια πλήγματα από stars όπως οι Beyonce, Rihanna, Kim Kardashian και Jennifer Lopez ), η επιστήμη παίρνει τον λόγο και η απάντηση είναι ακριβώς αυτή θέλαμε να ακούσουμε.

Σύμφωνα με μελέτη του πανεπιστημίου του Τέξας, η Kelly Brook (Βρετανίδα reality star, μοντέλο και ηθοποιός) θα μπορούσε να είναι μια real life Simone, αφού έχει τα τέλεια γυναικεία χαρακτηριστικά – και ναι, το τέλειο γυναικείο σώμα.

«Αυτή η γυναίκα είναι απολύτως φυσική και επιστημονικά τέλεια» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι συγγραφείς της έρευνας, δίνοντας για ακόμα μία φορά στις γυναικείες καμπύλες την αξία που λίγες γυναίκες -και ευτυχώς περισσότεροι άνδρες- τους αναγνωρίζουν.

 

kelly brook

Στα 36 της, με ύψος 1,68 και βάρος που κατά καιρούς κάνει τον δείκτη ζυγαριάς της να πέφτει λίγο κάτω από το 60 ή να σκαρφαλώνει λίγο πάνω από αυτό, η Kelly Brook είναι, σύμφωνα με τους συγγραφείς της έρευνας, «απολύτως φυσική και επιστημονικά τέλεια».

 

Δες ακόμα: Ποια πρόσωπα θεωρούν οι άντρες πιο όμορφα