Όλες οι γυναίκες θέλουμε να μικροδείχνουμε. Εκτός απο την περίοδο της εφηβείας που κάνουμε τα πάντα για να φαινόμαστε μεγαλύτερες, «ωριμότερες». Που βαφόμαστε και ντυνόμαστε όπως γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας και αργούμε να εκτιμήσουμε την αξία της ακατέργαστης φυσικής μας ομορφιάς. Δεν πειράζει. Την εκτιμάμε αργότερα.

Αυτό που έχω μάθει, λοιπόν, όλα αυτά τα χρόνια απο τους επαγγελματίες μακιγιέρ είναι ότι το Νο1 μυστικό για να φαινόμαστε μικρότερες και πιο φρέσκες είναι τα έντονα φρύδια.

Βεβαίως. Τα φρύδια είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό χαρακτηριστικό του προσώπου μας, καθώς ολοκληρώνουν το βλέμμα μας. Όταν είναι πολύ λεπτά έχουν την τάση να επισκιάζουν την ομορφιά του προσώπου μας. Γι' αυτό οι ειδικοί προτείνουν να μην τα βγάζουμε σχεδόν καθόλου. Όταν είναι έντονα μας χαρίζουν νεανικό βλέμμα και άγρια ομορφιά.

Όσες έχετε την τύχη να έχετε μεγάλα φυσικά φρύδια, προς Θεού, μην τα βγάζετε πολύ. Γιατί απο ένα σημείο και μετά θα σταματήσουν να βγαίνουν. Αν πάλι δεν είναι ιδιαίτερα πυκνά, δοκιμάστε να βάλετε λίγο καστορέλαιο. Θα δείτε αποτέλεσμα μέσα σε έναν μήνα!

Μην κάνετε όμως κάποιο τατουάζ. Αν θέλετε να γεμίσετε κάποια κενά, βάλτε λίγο μολύβι. Μην κάνετε πράγματα στο πρόσωπό σας που σας μεγαλώνουν και σας αλλοιώνουν. Αναδείξτε τη φυσική σας ομορφιά ;-)

Υ.Γ.: Αυτό το εκπληκτικό beauty look είναι απο τον αγαπημένο μου Πάνο Καλλίτση!

 

Βρείτε περισσότερα beauty tips μου εδώ.

Δείτε ακόμα: Η μαγική μου συνταγή για να αδυνατίσετε