Κλείστε τα μάτια σας , χαλαρώστε και ονειρευτείτε μαζί μου. Είστε τυλιγμένες με ένα αφράτο και μαλακό μπουρνούζι, ο αέρας μυρίζει λουλούδια, μια χαλαρωτική και ταξιδιάρικη μουσική σας γαληνεύει και κάθε εκατοστό του σώματός σας είναι χαλαρό και βαθιά ενυδατωμένο. Μόλις γυρίσατε από το spa.

Ok. Μπορεί και όχι. Ανοίγετε τα μάτια και η πραγματικότητα είναι -δυστυχώς- κάπως διαφορετική. Το μπουρνούζι παραμένει, αλλά τα γιασεμιά, τα λουλούδια, η απαλή μουσική και η αίσθηση της απόλυτης χαλάρωσης απουσιάζουν! Η καθημερινότητα όχι μόνο δεν μου/μας επιτρέπει να επισκεφθούμε ένα spa, αλλά μας απαγορεύει μερικές φορές και τα βασικά, όπως η περιποίησή μας. Πόσες φορές δεν πέσατε κατάκοπες για ύπνο μετά από μια ημέρα γεμάτη τρέξιμο κάνοντας μετά βίας ένα ντεμακιγιάζ; Been there, done that!

Γνωρίζοντας λοιπόν πως η καθημερινότητά μου δεν μπορεί να αλλάξει, αποφάσισα να αναζητήσω άλλα πράγματα που θα με χαλαρώσουν. Ήθελα να χαρίζω στον εαυτό μου μια γεύση πολυτέλειας και, κορίτσια, βρήκα το τέλειο brand με τις πιο λαχταριστές, απολαυστικές και πολυτελείς κρέμες περιποίησης με το πιο κομψό packaging! Την ολοκαίνουργια σειρά περιποίησης Vetia Floris, τις κρέμες δηλαδή που με έχουν κάνει να νιώθω κάθε μέρα, σαν να γύρισα μόλις από το spa!

Είναι μια σειρά που συνδυάζει τα αγνά φυτικά συστατικά με αιθέρια έλαια εξαιρετικής ποιότητας μέσα σε υφές που μοιάζουν βγαλμένες από όνειρο! Βλέπετε, οι συνθέσεις της σειράς Vetia Floris περιέχουν μοναδικά, πολύτιμα συστατικά όπως σπάνια λουλούδια από τις πλαγιές των Άλπεων και αποσταγμένο νερό φρούτων. Μιλάμε λοιπόν για ένα deluxe cocktail θρεπτικών συστατικών για την επιδερμίδα, με αποτελέσματα που φαίνονται αμέσως! To δέρμα μου είναι πιο ενυδατωμένο και λαμπερό από ποτέ και το έχει παρατηρήσει ακόμα και ο καλός μου, ο οποίος έχει ξετρελαθεί με το άρωμα της κρέμας προσώπου ;)

 

doukissa nomikou

 

Εκτός όμως από τα αποτελέσματα στο δέρμα μου, η σειρά Vetia Floris με έχει βάλει και σε πρόγραμμα! Δεν υπάρχει πια βράδυ που δεν θα αφιερώσω χρόνο στην περιποίησή μου. Δεν υπάρχει άρα βράδυ που δεν θα πέσω για ύπνο απόλυτα χαλαρωμένη, ακόμα και μετά από ημέρες που μοιάζουν βγαλμένες από ταινία τρόμου.

Η ιεροτελεστία μου:

-Ξεκινώ με την κρέμα σώματος η οποία έχει το πιο διακριτικό άρωμα λουλουδιών και το μαγικό Camaderm Complex που βελτιώνει την μικροκυκλοφορία ενώ παράλληλα ενισχύει το φυσικό χρώμα της επιδερμίδας.

-Συνεχίζω με την Intensive Eye Contour Cream που επανορθώνει τη φθορά του χρόνου και του ήλιου, προστατεύει την επιδερμίδα και με βοηθά να μοιάζω το πρωί σαν να κοιμήθηκα ένα γεμάτο 8ωρο! Πράγμα δύσκολο τις περισσότερες φορές.

-Ολοκληρώνω με την κρέμα νύχτας Conditioning Night Cream που ανανεώνει και επανορθώνει το δέρμα μου όσο κοιμάμαι.

 

doukissa nomikou spiti1

 

Φταίνε οι μεταξένιες υφές και τα μεθυστικά αρώματα; Πάντως, μετά από αυτό, πέφτω για ύπνο τόσο χαλαρή, νιώθοντας πραγματικά σαν να γύρισα από το πιο πολυτελές spa, έχοντας αφήσει εντελώς πίσω μου την κούραση της ημέρας. Πείτε μου, υπάρχει καλύτερη αίσθηση;

Και, επειδή ξέρω πως θα με ρωτήσετε, ολόκληρη την πολυτελή, φυτική σειρά Vetia Floris θα την βρείτε στο shop της Ορθοβιοτικής στην οδό Σωρού 3-5 και εννοείται πως περιμένω τις εντυπώσεις σας! Γιατί ναι, δεν χρειάζεται να χάνουμε χρόνο και χρήμα πηγαίνοντας σε spa, έρχεται το spa σπίτι μας! ;-)

 

Δείτε ακόμα: Τι τρώω ακριβώς πριν και μετά τη γυμναστική