Για την τελευταία εκπομπή ήθελα να κάνω μια ξεχωριστή και φυσικά λαμπερή εμφάνιση. Για το outfit που επέλεξα να φορέσω σας μίλησα εδώ. Σήμερα θέλω να σας δείξω το φανταστικό beauty look που επιμελήθηκε ο μακιγιέρ/κομμωτής Παντελής Τουτουντζής.

Έμπνευσή μας ήταν η Gigi Hadid! Για την ακρίβεια, η αγαπημένη έμπνευση του Παντελή για φέτος ήταν αποκλειστικά και μόνο η Gigi. Και όχι αδίκως, αφού είναι ένα πολύ νέο και φρέσκο κορίτσι που δεν κάνει υπερβολές στο μακιγιάζ και τα μαλλιά του.

 

doukissa nomikou teleytaio ola makigiaz

 

Έτσι λοιπόν, ο αγαπημένος μου Παντελής επέλεξε να δώσει λάμψη στα μάτια με μια χρυσή σκιά την οποία έβαλε στα μάτια πάνω κάτω. Ύστερα, με ένα μαύρο μολύβι (καλά ξυσμένο) περιέγραψε το μάτι από τη μέση προς τα έξω. Με αυτό το κόλπο , το βλέμμα γίνεται πιο γατίσιο. Στη συνέχεια έβαλε μια ζέστη καφέ σκιά στο κόκαλο των ματιών, για να δώσει το απαραίτητο βάθος. Τη μάσκαρα φυσικά δεν την τσιγκουνεύτηκε, έβαλε 2-3 στρώσεις. Σε ό,τι αφορά το ρουζ και το κραγιόν επέλεξε απαλές ροδακινί και ροζ αποχρώσεις αντίστοιχα.

Στα μαλλιά, έδωσε μεγάλη έμφαση στο να είναι λεία και λαμπερά! Οπότε, πρώτα μου τα ίσιωσε και μετά με ένα χοντρό ψαλίδι έκανε μερικά σπασίματα, πιάνοντας χοντρές τούφες. (Δείτε εδώ περισσότερα μυστικά μου για τέλεια μαλλιά).

Όπως βλέπετε, πρόκειται για ένα φρέσκο, δροσερό, καλοκαιρινό και άκρως λαμπερό beauty look! Και είμαι σίγουρη πως μπορείτε να το κάνετε κι εσείς! Δεν είναι δύσκολο! Δοκιμάστε το!

Δείτε περισσότερα style tips και μυστικά ομορφιάς από τα looks στο ΟΛΑ.