Πριν απο λίγο καιρό ήμουν καλεσμένη στα βαφτίσια του μωρού δυο καλών μου φίλων. Μετά τα προφανή ερωτήματα, «τι δώρο να πάρω στο παιδί» κλπ, ήρθαν τα επόμενα δυο, επίσης καίρια: 1. Τι θα βάλω; 2. Τι μαλλιά και μακιγιάζ θα κάνω;

Σε ό,τι αφορά το πρώτο ερώτημα, η απάντηση με «παίδεψε» λίγο, αλλά με τη βοήθεια αυτών των τριών tips που σας είχα αναλύσει τότε, κατέληξα σε ένα girly αλλά πάντα chic look.

Σε ό,τι αφορά το δεύτερο ερώτημα, η απάντηση ήταν αρκετά απλή. Όπως σας είχα γράψει στο ίδιο κείμενο, το μακιγιάζ και τα μαλλιά πρέπει να μην είναι υπερβολικά.

Έτσι, λοιπόν, αφού πρώτα ίσιωσα λίγο τα μαλλιά μου για να γίνουν πιο λεία (γιατί έχω αρκετά σγουρές φύτρες), τα έκανα σπαστά με ένα χοντρό σίδερο. Στο τέλος τα βούρτσισα καλά με μια χτένα και έβαλα μπόλικο λαδάκι.

 

doukissa 2

 

Το μακιγιάζ μου, από την άλλη, το έκανα μέσα στο αυτοκίνητο (όχι, δεν οδηγούσα εγώ). Βλέπετε, ήταν περίοδος που είχα ακόμη full πρόγραμμα με τη δουλειά και δεν προλάβαινα με τίποτα να ετοιμαστώ με την ησυχία μου. Έτσι, έβαλα λίγο κονσίλερ κάτω από τα μάτια, αρκετό ρουζ σε ροδακινί απόχρωση, λίγη καφέ σκιά στο πάνω μέρος του ματιού και φυσικά αρκετή μάσκαρα. Στο στόμα «ρίσκαρα» και έβαλα ένα κερασί κραγιόν εν κινήσει και πραγματικά θαύμασα τη σταθερότητα του χεριού μου! ;-) Δεν μουτζουρώθηκα καθόλου!

 

doukissa 3

 

Προτείνω να αντιγράψετε κι εσείς το συγκεκριμένο beauty look! Είναι εντυπωσιακό, εύκολο και γρήγορο! Προσωπικά, ετοιμάστηκα μέσα σε 15 λεπτά! Αρκετά γρήγορα για τα δικά μου δεδομένα ;-)

 

Βρείτε περισσότερα beauty tips μου εδώ.

Δείτε ακόμα: Η μαγική μου συνταγή για να αδυνατίσετε