Λόγω της δουλειάς μου, έρχομαι σχεδόν καθημερινά σε επαφή με στυλίστες - και η αλήθεια είναι ότι τρελαίνομαι να κλέβω μικρά ή μεγαλύτερα μυστικά τους!

Αναρωτιέστε λοιπόν πώς πετυχαίνουν αυτά το τόσο cool looks στις φωτογραφίσεις των περιοδικών; Ε, η αλήθεια είναι ότι το μυστικό τις περισσότερες φορές δεν κρύβεται στα ακριβά ρούχα, αλλά σε μικρά tips που αυτομάτως χαρίζουν άπειρους πόντους στο στυλ σας!

Σήμερα συγκέντρωσα για εσάς τα πιο βασικά:

 

-Διπλώστε τα μανίκια στο πουκάμισο ή στο τζάκετ σας. Θα δείτε ότι θα δείξει εντελώς διαφορετικό! Μπορείτε να το κάνετε ακόμα και στο δερμάτινο μπουφάν σας.

Trench Coats 1

 

-Ρίξτε στους ώμους σας το πανωφόρι, αντί να το φορέσετε. Αυτό θα δώσει στο look σας μια αίσθηση κομψότητας και παράλληλα χαλαρού στυλ!

Kendall Jenner White ASOS Jumpsuit Paris Fashion Week 3 667x1000

 

-Δέστε το πουκάμισο ή το μπλουζάκι σας, κάνοντας έναν μικρό κόμπο μπροστά. Είναι το trick που λατρεύει η Gigi Hadid!

WhatsApp Image 2016 10 10 at 6.55.01 PM

 

-Κάντε ρεβέρ στα παντελόνια σας. Μην αφήνετε τα τζιν ή και τα υπόλοιπα skinny ή cigarette παντελόνια σας να κατεβαίνουν κάτω από τον αστράγαλό σας. Όμως, αντί να τα πάτε σε μια μοδίστρα για να τα κοντύνετε, προτιμήσετε να κάνετε ένα ρεβέρ και φορέστε τα με τα booties ή και τις γόβες σας!

nyfw street style day 3

 

-Δοκιμάστε το half tuck, δηλαδή βάλτε μόνο ένα κομμάτι από το μπροστινό μέρος της μπλούζας σας (ή του πουκαμίσου) μέσα από το παντελόνι. Δίνει ένα άκρως στυλάτο και επιμελώς ατημέλητο αποτέλεσμα!

Half tuck

 

-Μη φοβηθείτε να φορέσετε ένα μαύρο σουτιέν μέσα από ένα λευκό t-shirt ή πουκάμισο. Θα το κάνει αυτομάτως πιο σέξι!

serendipity inspiration blog street style lingerie peek a boo white shirt sexy blazer black lace 2048x2048

 

-Παίξτε με τα αξεσουάρ! Για παράδειγμα, ένα μαντήλι δεμένο στον λαιμό θα σας δώσει... παριζιάνικο αέρα, ενώ ένα choker θα σας χαρίσει σεξαπίλ. Δοκιμάστε επίσης πολλά δαχτυλίδια φορεμένα μαζί ή μικρά κολιέ στο λαιμό σας. Και φυσικά μην ξεχνάτε πως ένα καπέλο μπορεί να απογειώσει ακόμα και το πιο απλό outfit!

197b0729fabdce26e62658ad2efe71eb

 

Υ.Γ.: Στην κεντρική φωτογραφία είμαι με την Ελληνίδα σχεδιάστρια Ourania Kay στο καμαρίνι του Dancing with the stars και μιλάω κατά πάσα πιθανότητα με τους γονείς μου για να μου ευχηθούν καλή επιτυχία για το live!