Τα αξεσουάρ μπορούν πολύ εύκολα να απογειώσουν ή και να καταστρέψουν το look σου. Μπορούν να δώσουν ταυτότητα ή και να το κάνουν τόσο φλύαρο που θα καταντήσει γραφικό. Επομένως, δώσε μεγάλη προσοχή στα κοσμήματα που επιλέγεις να φορέσεις κάθε φορά και να θυμάσαι πάντα τον εξής απλό κανόνα: Εάν δεν είσαι σίγουρη αν είναι ωραίο κάτι, τότε μην το φορέσεις καθόλου. Less is more, less is best κ.ο.κ.

 

IMG 3010

Προσωπικά, δεν φοράω συχνά αξεσουάρ αλλά όταν το κάνω σχεδόν πάντα επιλέγω το αγαπημένο μου τσόκερ! Συνήθως είναι μαύρο, ασημένιο ή και τα δυο μαζί! Άλλωστε, λατρεύω το layering στα κοσμήματα! Και η αλήθεια είναι πως μπορείς να το πετύχεις κι εσύ πολύ εύκολα μιας που τα συγκεκριμένα τσόκερ είναι από την Pink Woman, δεν είναι ακριβά είναι όμως πάρα πολύ στυλάτα!

 

IMG 3009

Από την άλλη, εάν δεν θέλω να βάλω κάτι στον λαιμό, τότε επιλέγω να φορέσω σκουλαρίκια. Συνήθως είναι λεπτεπίλεπτα, όμως αυτή τη φορά λάτρεψα τα συγκεκριμένα μακριά σκουλαρίκια με τον σταυρό! Είναι glam, είναι ροκ, είναι ξεχωριστά, είναι φανταστικά! Θα μπορούσα αν ήθελα να τα φορέσω συνδυαστικά μαζί με κάποιο τσόκερ, όμως τότε το αποτέλεσμα θα ήταν αρκετά επιτηδευμένο και φορτωμένο. Τα συγκεκριμένα σκουλαρίκια είναι επίσης από την Pink Woman, άρα μπορούν πανεύκολα (και πολύ οικονομικά) να γίνουν και δικά σου! ;-)