Η 75η απονομή των Χρυσών Σφαιρών είχε κάτι διαφορετικό: Οι περισσότερες stars διάλεξαν το μαύρο χρώμα για την εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα αμέτρητα σκάνδαλα σεξουαλικής παρενόχλησης που έχουν ξεσπάσει τους τελευταίους μήνες στο Hollywood αλλά και σαν μία συμβολική κίνηση κατά οποιασδήποτε μορφής ανισότητας ανάμεσα στα δύο φύλα στην παγκόσμια κινηματογραφική βιομηχανία και όχι μόνο.

Ωστόσο, υπήρχαν κάποιες (ελάχιστες είναι η αλήθεια) εξαιρέσεις.

Να οι stars που δεν ακολούθησαν τον #wewearblack κανόνα στις φετινές Χρυσές Σφαίρες:

 

Barbara Meier golden globes stars who didnt wear black

H Barbara Meier, μοντέλο με γερμανική καταγωγή, «έσπασε» το dress code και φόρεσε μια διάφανη δημιουργία με απλικαρισμένα λουλούδια και ουρά με φτερά.

 

golden globes stars who didnt wear black Blanca Blanco

Η ηθοποιός Blanca Blanco φόρεσε ένα ασύμμετρο κόκκινο φόρεμα από βελούδο, με ένα τολμηρό cut-out στο στήθος και ένα πολύ ψηλό σκίσιμο στο πόδι. Και κατάφερε με διαφορά να είναι η πιο κακοντυμένη της βραδιάς.

 

golden globes stars who didnt wear black

Η ινδικής καταγωγής Meher Tatna, πρόεδρος η πρόεδρος της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Hollywood (HFPA), επέλεξε επίσης το κόκκινο χρώμα για την εμφάνισή της. Ωστόσο, η ίδια εξήγησε την επιλογή της, δηλώνοντας πως είναι έθιμο του πολιτισμού της να επιλέγεται ένα έντονο χρώμα σε περιστάσεις «γιορτής». Παράλληλα, δήλωσε την υποστήριξή της στο κίνημα «Time’s Up» («Φτάνει πια!») φορώντας μια χρυσή κονκάρδα με το συγκεκριμένο μήνυμα.

 

Δες ακόμα: Η Δούκισσα Νομικού διαλέγει τις καλύτερες και τις χειρότερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών.