Χθες, διοργανώθηκαν οι Χρυσές Σφαίρες και το κόκκινο χαλί είχε κάτι ιδιαίτερο: Όλες οι stars (ή μάλλον σχεδόν όλες, γιατί υπήρξαν και μερικές εξαιρέσεις) φόρεσαν μαύρο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα απανωτά σκάνδαλα σεξουαλικών παρενοχλήσεων στο Hollywood.

Έτσι, μπορεί οι εμφανίσεις να μην ήταν ακριβώς... φαντασμαγορικές και, στο σύνολό της η εκδήλωση να ήταν κάπως πιο βαρετή (στυλιστικά) από άλλες χρονιές, αλλά είναι μόνο η δικιά μου εντύπωση ή αποφύγαμε τις παταγωδώς αποτυχημένες εμφανίσεις; Το μαύρο λειτούργησε κάπως «προστατευτικά» και σχεδόν όλες οι stars ήταν κομψές!

Οπότε είχε και τα καλά του όλο αυτό το #wewearblack.

Από την άλλη, αυτό ακριβώς είναι που πιστεύω ότι έκανε ακόμα πιο δύσκολο το να θεωρηθεί κάποια καλοντυμένη, καθώς έπρεπε να καταφέρει να ξεχωρίσει φορώντας ό,τι και όλες οι υπόλοιπες: Ένα μαύρο φόρεμα. Να λοιπόν ποιες νομίζω ότι το κατάφεραν:

 

Angelina Jolie Golden Globes 2018

Η Angelina Jolie με Atelier Versace. Υπέροχη. Αριστοκρατική και εντυπωσιακή. Τη λάτρεψα.

 

Diane Kruger Golden Globes 2018

Η Diane Kruger με Prada. Μαγική εμφάνιση. Κατά τη γνώμη μου, η καλύτερη της βραδιάς.

 

Allison Williams Golden Globes 2018

Η Allison Williams με Armani Privé. Ενώ το φόρεμα είναι μαύρο, αυτή η χρωματιστή λεπτομέρεια στο μπούστο έκανε τη διαφορά. Μου άρεσε επίσης που διάλεξε να μαζέψει τα μαλλιά της πίσω και να αφήσει το εντυπωσιακό φόρεμά της να «μιλήσει» μόνο του.

 

Michelle Pfeiffer Golden Globes 2018

Η Michelle Pfeiffer με Dior Haute Couture. Εντάξει, αυτή η γυναίκα είναι ο ορισμός της κομψότητας και της ομορφιάς. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, είναι πάντα υπέροχη.

 

Saoirse Ronan Golden Globes 2018

Η Saoirse Ronan με Atelier Versace. Η πρωταγωνίστρια της ταινίας Lady Bird (και νικήτρια του βραβείου στην κατηγορία «Γυναικείος ρόλος σε Κωμωδία/ Μιούζικαλ) θεωρείται όχι μόνο ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα, αλλά και μια από τις πιο ενδιαφέρουσες στυλιστικά stars της νεότερης γενιάς. Μου άρεσε πολύ αυτό που φόρεσε!

 

Allison Brie Golden Globes 2018

Η Allison Brie με Vassilis Zoulias. Ναι, καλά διάβασες! Η διάσημη ηθοποιός διάλεξε έναν Έλληνα σχεδιαστή για την εμφάνισή της – και ήταν υπέρκομψη!

 

Υπήρχαν βέβαια και κάποιες που δεν τα πήγαν τόσο καλά. Δεν ξέρω αν μπορείς να τις πεις ακριβώς κακοντυμένες (γιατί, όπως είπαμε, το μαύρο τις προφύλαξε), αλλά νομίζω ότι μπορούσαν και – πολύ – καλύτερα.

 

Halle Berry Golden Globes 2018

Η Halle Berry με Zuhair Murad. Δεν λέω, έχει απίστευτη κορμάρα (μα το πιστεύεις ότι είναι 51 ετών;), αλλά αυτό το κοντό ΚΑΙ διάφανο φόρεμα νιώθω ότι δεν άρμοζε πολύ στην περίσταση. Εσύ τι λες;

 

Gal Gadot Golden Globes 2018
Η Gal Gadot με Tom Ford. Έπεσε στην παγίδα του «μαύρο = συντηρητικό και βαρετό». Αν δεις τις υπόλοιπες πρόσφατες εμφανίσεις της (που ήταν φανταστικές), θα συμφωνήσεις μαζί μου.

 

Sarah Jessica Parker Golden Globes 2018

Η Sarah Jessica Parker με Dolce & Gabbana. Δεν ξέρω τι ακριβώς φταίει, αλλά κάτι δεν μου αρέσει. Είναι η φούστα πολύ «φορτωμένη»; Με ενοχλούν τα μανίκια; Δεν μου αρέσει το μήκος; Δεν ξέρω. Πάντως ψηφίζω «όχι».

 

Kate Hudson Golden Globes 2018

Η Kate Hudson με Valentino. Κατά τη γνώμη μου, η χειρότερη της βραδιάς. Sorry, Kate...

 

 Δες περισσότερες φωτογραφίες στη photo gallery!

Χρυσές Σφαίρες 2018: Οι καλοντυμένες και οι κακοντυμένες της βραδιάς