Η Ambrosio είναι το δεύτερο αγγελάκι της Victoria's Secret, μετά την Erin Heatherton, που μιλά για το πόσο αγχωτικό είναι να αποκτήσεις τις τέλειες αναλογίες για να περπατήσεις στο show του οίκου εσωρούχων.

Τα μοντέλα που περπατούν στα shows φορώντας τα πολυπόθητα φτερά σπάνια αποκαλύπτουν τι συμβαίνει κατά την προετοιμασία τους για το catwalk, όμως, η ίδια, σε συνέντευξή της στο The Edit ανέφερε όλες τις δυσκολίες που συνάντησε στη διαδρομή της για να χτίσει ένα τόσο καλλίγραμμο σώμα.

Πώς κατάφερε να βρει τη φόρμα της μετά την εγκυμοσύνη της; «Δεν ήταν εύκολο να αποκτήσω τη φόρμα μου μετά την εγκυμοσύνη: Αφότου γέννησα την Anja, είχα μόνο τρεις μήνες μπροστά μου για να χάσω όλο το βάρος (πριν περπατήσω στο show της Victoria's Secret) και έκανα μια δίαιτα 1200 θερμίδων τη μέρα με delivery που μισούσα. Δεν θα μπορούσα να το ξανακάνω αυτό».

 

alessandra xlarge

 

Και τι συμβαίνει πριν από τα shows; «Είναι πολύ αγχωτικό όλο το κλίμα πριν από το show της Victoria's Secret. Και υπάρχει πολλή πίεση πάνω μας - όχι μόνο σωματικά. Είναι εξαντλητικό ψυχικά επίσης, οπότε το αγαπημένο μου πράγμα μόλις όλο αυτό τελειώνει είναι να χορεύω όλο το βράδυ. Ναι, θα κάνουμε ένα pizza party και θα πιούμε, αλλά δεν νοιάζομαι τόσο για το φαγητό. Νοιάζομαι περισσότερο για το γεγονός πως είμαι ξανά φυσιολογική, νέα και χωρίς έγνοιες».

 

Δες ακόμα: Το συγκλονιστικό video ενός μοντέλου για τις διατροφικές διαταραχές