Ποιος είπε ότι οι άνδρες κοιτάνε μόνο την εξωτερική μας ομορφιά, το πρόσωπό μας, το χαμόγελο μας ή το σώμα μας; Εντάξει, ας μην γελιόμαστε, τα κοιτάνε κι αυτά, αφού σαφώς θα πρέπει να τους αρέσει μια γυναίκα εμφανισιακά για να θελήσουν να προχωρήσουν μαζί της. ΟΜΩΣ, η αλήθεια είναι πως τελικά ερωτεύονται άλλα πράγματα πάνω μας. Ποια είναι αυτά; Και τι θέλουν τελικά οι άντρες από εμάς για να μας ερωτευθούν παράφορα; ;-p Ορίστε μια λίστα με τα βασικά:

Να δείχνουμε ότι τους έχουμε ανάγκη
Μια γυναίκα που δείχνει σε έναν άντρα ότι τον χρειάζεται (για μια δύσκολη χειρωνακτική δουλειά για παράδειγμα ή για να νιώσει πιο ζεστά σε μια χειμωνιάτικη βόλτα), του δημιουργεί την αίσθηση της προστατευτικότητας ενώ εκείνη δείχνει αυτομάτως πιο θηλυκή, άρα ακαταμάχητη.

Να είμαστε ταυτόχρονα ανεξάρτητες
Την ίδια ακριβώς στιγμή που πρέπει να τους δείχνουμε ότι τους έχουμε ανάγκη, πρέπει να καταφέρνουμε να είμαστε και ανεξάρτητες. Σας μπέρδεψα; Αυτό που θέλω να πω είναι πως δεν υπάρχει τίποτα πιο αφροδισιακό για έναν άντρα από μια δυναμική γυναίκα που ξέρει πώς να επιβιώσει μόνη της αλλά και πότε να αφήσει στον άνδρα τον ρόλο του προστάτη.

Να είμαστε ευγενικές
Να χαμογελάμε συχνά, να μιλάμε ωραία στους άλλους και να έχουμε μια έμφυτη ευγένεια αλλά και καλοσύνη. Αντιθέτως, το να είμαστε απότομες και αθυρόστομες δεν γοητεύει ΚΑΘΟΛΟΥ!

Να είμαστε καλές οικοδέσποινες
Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει εμείς να είμαστε οι «νοικοκυρές» κι εκείνοι... τα αφεντικά του σπιτιού. Αλλά το να μπορούμε να περιποιηθούμε τους καλεσμένους μας, ή απλώς εκείνον, (ιδανικά... μαγειρεύοντας κάτι πεντανόστιμο!), πάντα κάνει έναν άνδρα... λιώμα. Σας έχω πει την ιστορία με το γιουβέτσι μου, ε; :p

Να είμαστε χαρούμενες
Η μιζέρια είναι κάτι που ξενερώνει όχι μόνο τους άντρες, αλλά και τις γυναίκες. Εδώ δεν θέλουμε μίζερους ανθρώπους στη δουλειά μας, θα θέλουμε... στην αγκαλιά μας; Ναι, κορίτσια, το χαμόγελό μας έχει τεράστια δύναμη, ας το χρησιμοποιούμε λοιπόν πιο συχνά! Μια γυναίκα που χαμογελά συχνά και αντιμετωπίζει τα πάντα γύρω της θετικά είναι αυτή που τελικά θα κερδίσει τις καρδιές των περισσότερων ανδρών.

Να δείχνουμε ενδιαφέρον για όσα μας λένε
Ο πιο σίγουρος τρόπος για να τραβήξεις την προσοχή ενός άνδρα είναι να δείξεις ενδιαφέρον για όσα λέει και να τον αφήσεις να σου μάθει (ή να σου μαθαίνει καθημερινά) κάτι. Στους άνδρες αρέσει να έχουν τον ρόλο του μέντορα – και η αλήθεια είναι ότι και σε εμάς αρέσει να έχουμε τον ρόλο της «μαθήτριας» δίπλα τους! ;-)

Να είμαστε ταυτόχρονα προσιτές αλλά και απρόσιτες
Σας μπέρδεψα πάλι; Είναι πολύ απλό αυτό που θέλω να πω και μπορείτε να το πετύχετε είτε μέσα από το ντύσιμό σας (για παράδειγμα, τη μία μέρα να σας βλέπει άβαφες, με αθλητικά παπούτσια και το αγαπημένο σας τζιν, ενώ την άλλη να σας βλέπει περιποιημένες, με θηλυκό ντύσιμο και ψηλοτάκουνα παπούτσια), είτε μέσα από τη συμπεριφορά σας (για παράδειγμα, τη μία μέρα μπορείτε να στείλετε μήνυμα για να δείξετε πως τον σκεφτήκατε, ενώ την άλλη να «ξεχάσετε» να απαντήσετε στο δικό του για μερικές ώρες). Ουπς.

Να νιώθουμε αυτοπεποίθηση
Το έχετε ακούσει αμέτρητες φορές, αλλά στην πραγματικότητα ίσως δεν έχετε συνειδητοποιήσει πόσο σημαντικό είναι. Για παράδειγμα, μια juicy γυναίκα που νιώθει ωραία με τις καμπύλες της μπορεί να είναι πολύ πιο σέξι από μια γυναίκα με «σώμα μοντέλου» που δεν δείχνει να αγαπά το σώμα της.

Το πρώτο βήμα λοιπόν για να μας ερωτευθεί κάποιος είναι να του δείξουμε πόσο ερωτεύσιμες είμαστε. Να το θυμάστε αυτό :-)

Καλή εβδομάδα σε όλους!

Περιμένω τα σχόλιά σας εδώ:

instagram: www.instagram.com/dutchesss_/
twitter: www.twitter.com/dutchesss_
facebook: www.facebook.com/doukissa.nomikou/
snapchat: dutchesss_nom

Δ.Ν.