Απίστευτο πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός. Πάνε και οι απόκριες για φέτος. Τελείωσαν, χωρίς να πάμε σε κάποιο πάρτι. Δεν ξέρω τι έγινε, αλλά η μόνη μάσκα που έβαλα φέτος ήταν λόγω Snapchat!

Σκέφτομαι ότι είναι σαν χθες που περιμέναμε να έρθουν τα Χριστούγεννα και τώρα μετράμε τις μέρες για το Πάσχα και φυσικά το καλοκαίρι. Ναι, θα έρθει γρήγορα το καλοκαιράκι. Όπως γρήγορα θα φύγει κιόλας. Απίστευτο. Κάπως έτσι πάνε και έρχονται χρόνια ολόκληρα.

Για παράδειγμα, θυμάμαι έντονα τη συγκεκριμένη στολή πριγκίπισσας, παρόλο που την είχα πάρει πριν από πολλά, ΠΟΛΛΑ χρόνια. Ήταν η πρώτη στολή που είχα διαλέξει εντελώς μόνη μου. (Μέχρι τότε ντυνόμουν συνήθως λαγός ή ναυτάκι).

Είχαμε πάει οικογενειακώς σε ένα μεγάλο μαγαζί με αποκριάτικες στολές και φυσικά ο αδερφός μου κοιτούσε τις στολές του batman κι εγώ όσες είχαν να κάνουν με νεράιδες, πριγκίπισσες, βασίλισσες κλπ. Όπως καταλαβαίνετε, διάλεξα την πιο «φουσκωτή» και την πιο... ΡΟΖ! Δεν ήξερα ούτε τότε τι ακριβώς είχα ντυθεί. Μάλλον «Η ροζ πριγκίπισσα των λουλουδιών». Αλλά δεν με ένοιαζε. Ήταν η αγαπημένη μου και τη φορούσα για δύο χρόνια. Μετά δεν μου έκανε. Ευτυχώς, γιατί θα τη φορούσα ακόμη! #LOL

Εσείς τι ντυθήκατε φέτος;

Στείλτε μου εδώ:

instagram: www.instagram.com/dutchesss_/
twitter: www.twitter.com/dutchesss_
facebook: www.facebook.com/doukissa.nomikou/
snapchat: dutchesss_nom