Αν μπορώ να «περηφανεύομαι» για κάτι, είναι για την εξοικείωση που έχω με το ίντερνετ, τα social media και γενικότερα με τις νέες τεχνολογίες. Άλλωστε, τελείωσα το τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας στην ΑΣΟΕΕ, οπότε δεν θα μπορούσα να κάνω και διαφορετικά. ;-)

Ωστόσο, για κάποιον ανεξήγητο λόγο, είχα μείνει τρομερά πίσω σε ό,τι αφορά τον μαγικό κόσμο του e-shopping.  Έβλεπα βέβαια πολλές φίλες και φίλους μου να αγοράζουν διαδικτυακά φανταστικά πράγματα σε φανταστικές τιμές, ποτέ όμως δεν είχα μπει στη διαδικασία να το ψάξω λίγο περισσότερο. Πίστευα πως δεν είναι εύκολο και λογικό να αγοράσω κάτι αν προηγουμένως δεν το έχω δοκιμάσει. Επίσης, θεωρούσα πως θα έπρεπε να περιμένω πολλές μέρες μέχρι να το παραλάβω -αν το παραλάβω... Πόσο λάθος έκανα τελικά. Είχα όμως ένα άλλοθι: Δεν ήξερα το κατάλληλο μέρος για να ψάξω.

 

IMG 5321 after small size

Πριν λίγες μέρες ανακάλυψα το www.themooncat.com. Και, για να πω την αλήθεια, κόλλησα με το συγκεκριμένο e-shop! Σέρφαρα με τις ώρες αφού εκεί βρήκα πάνω από 2000 διαφορετικά είδη. Φυσικά όχι μόνο γυναικεία, αλλά και ανδρικά και παιδικά. (Δεν είμαι «μονοφαγού», φυσικά και έψαξα πράγματα για τον αδερφό μου και τον καλό μου, αλλά και για το μικρό ανιψάκι και το βαφτιστήρι μου). Επειδή ακριβώς λοιπόν είμαι αρκετά εξοικειωμένη με το ίντερνετ όπως σας έλεγα και πριν (ναι, περηφανεύομαι ξανά), είμαι και πολύ απαιτητική. Και αυτό που με κέρδισε κατευθείαν στο Themooncat είναι το εύχρηστο και φιλικό μενού. Μάλιστα έβαλα το μέγεθός μου σε κάτι πυτζαμάκια και εσώρουχα που έψαχνα και μου εμφάνισε αυτόματα όσα προϊόντα υπάρχουν διαθέσιμα στο μέγεθός μου! Τέλειο; Για να μην ψάχνω τσάμπα και κοιτάζω προϊόντα που ναι μεν μου αρέσουν αλλά το μέγεθος μου είναι -as always- sold out! Πόσο κουραστικό είναι αυτό!

 

IMG 5327 after small size

 

Μέσα σε όλα, θέλω να σας πω πως βρήκα εταιρείες που δεν ήξερα, όπως η Jadea και η Leilieve για παράδειγμα. Μου έκαναν εντύπωση οι συγκεκριμένες λόγω των αρκετά μοντέρνων σχεδίων (Jadea) αλλά και της φινέτσας τους (Leilieve). Δεν ήξερα τι να πρωτοδιαλέξω με τόσες μάρκες. Ευτυχώς βρήκα και την αγαπημένη μου Luna. ;-)

Η μεγαλύτερή μου χαρά όμως ήρθε όταν είδα τις απίστευτες τιμές! Βρήκα μοναδικά κομμάτια με έκπτωση έως 89%! Ναι, ναι, 89%! Αυτό κι αν είναι τέλειο! 

 

Να τι αγόρασα:

 

IMG 4607

Σουτιέν που δείχνει το στήθος 2 μεγέθη μεγαλύτερο (δείτε το εδώ) και brazilian slip σε μοναδική nude απόχρωση – νομίζω ότι, σε μαυρισμένο δέρμα, είναι ό,τι πιο κομψό και θηλυκό.

 

IMG 4606

Σουτιέν και slip σε εκτυφλωτικό ροζ! Γιατί ξέρετε ότι είναι το διαχρονικά αγαπημένο μου χρώμα :) Φούξια σουτιέν pushup και slip στο ίδιο χρώμα.

 

Τέλος, σε ό,τι αφορά τον χρόνο παραλαβής της παραγγελίας μου, θα σας πω μόνο πως την έκανα την Τετάρτη πριν τις 14:00 και την παρέλαβα την επόμενη μέρα!

Εντάξει, μπορεί να σας κούρασα με όλες αυτές τις λεπτομέρειες, αλλά, πραγματικά,  είμαι απόλυτα ενθουσιασμένη! Και, όταν κάτι με ενθουσιάζει, δεν μπορώ να σταματήσω να μιλάω για αυτό. Δεν θα σας πω όμως τίποτα άλλο, θα σας προτείνω μόνο να μπείτε κι εσείς. Είμαι σίγουρη ότι θα με καταλάβετε!

IMG 5357 after small size

 

Υ.Γ.: Σας αρέσει το νέο μου πυτζαμάκι; Ναι, κι αυτό στο themooncat το βρήκα! Μπορείτε να το βρείτε εδώ! Εγώ πάντως το έχω ήδη λατρέψει!

FullSizeRender2

 

Περιμένω τα σχόλιά σας εδώ:

instagram: www.instagram.com/dutchesss_/
twitter: www.twitter.com/dutchesss_
facebook: www.facebook.com/doukissa.nomikou/
snapchat: dutchesss_nom


xxx
Δ. Ν.

 

Δείτε ακόμα: Η γυμναστική που κάνω όταν δεν έχω χρόνο