Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός... Πότε περίμενα με λαχτάρα και ανυπομονησία να έρθει η «μεγάλη μέρα», πότε ήρθε, πότε τελείωσε, ούτε που το κατάλαβα! Ναι, σήμερα ξύπνησα με μία γλυκιά νοσταλγία.

Βέβαια, έχω κάτι στο σπίτι που μου θυμίζει πολύ έντονα την ημέρα εκείνη. Ή μάλλον, για να ακριβολογώ, έχω κάτι στο σπίτι που μου θυμίζει πολύ έντονα τη ...γεύση εκείνης της ημέρας! Ναι, ναι, φυσικά αναφέρομαι στα πεντανόστιμα κουφέτα Χατζηγιαννάκη που διάλεξα τελικά!

 

photo2

 

Θυμάσαι που είχα πάει στην Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη στον Πειραιά και δοκίμαζα όλες τις υπέροχες γεύσεις των κουφέτων έτσι ώστε να καταλήξω σε αυτά που ήθελα;

 

photo3

 

Αν και η επιλογή ήταν ομολογουμένως τρομερά δύσκολη, τελικά δεν αντιστάθηκα. Διάλεξα την αγαπημένη μου γεύση: Stracciatella.

 

photo4

 

Αν με ξέρεις καλά -και αν διαβάζεις καθημερινά το Dutchesss Daily- τότε σίγουρα θα είχες καταλάβει από την αρχή πως τα κουφέτα together με διπλή σοκολάτα και γεύση Stracciatella ήταν ...μονόδρομος. ;-p Και κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, αυτή ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω. Όλοι οι καλεσμένοι λάτρεψαν τη συγκεκριμένη γεύση και μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που μου ζητούσαν και δεύτερη μπομπονιέρα για να πάρουν κι άλλα κουφέτα! Βέβαια, δεν θα πω ψέματα, προφανώς έκανα κι εγώ το ίδιο. Πήρα δηλαδή πολλά κουφέτα για το σπίτι για να τα έχω για τις διάφορες λιγούρες και υπογλυκαιμίες. Χεχε! Άλλωστε, ποιος είπε πως τα κουφέτα είναι μόνο για τον γάμο; Μπορείς ωραιότατα να τα κερνάς στο σπίτι όταν έρχονται οι φίλοι σου.

Υ.Γ.: Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τις ευχές σας. Εύχομαι στον καθένα ξεχωριστά τα καλύτερα, τα όνειρά σας να γίνουν πραγματικότητα. Σας αγαπώ!