Μετά από αρκετά χρόνια στον χώρο της μόδας και της τηλεόρασης, κατέληξα στο συμπέρασμα πως το μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις ταιριάζει σε όλες μας. Είτε είσαι ξανθιά, είτε είσαι μελαχρινή, ακόμη κι αν είσαι κοκκινομάλλα, πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις το συγκεκριμένο beauty look. Δεν έχει σημασία εάν έχεις ανοιχτόχρωμα ή σκουρόχρωμα μάτια, γιατί η σοκολατένια σκιά θα δώσει βάθος και ένταση στο βλέμμα σου.

Αυτό που χρειάζεται να ξέρεις είναι ότι πρέπει να επιλέγεις τα χρώματα που σου ταιριάζουν βάσει του χρώματος των μαλλιών σου. Και αυτό γιατί οι ξανθιές δεν έχουμε έντονο χρώμα μαλλιών που να πλαισιώνει το πρόσωπό μας, άρα έχουμε διαφορετικές ανάγκες από τις μελαχρινές. Από την άλλη, οι κοκκινομάλλες πρέπει να προσέχουν έτσι ώστε τα χρώματα που θα επιλέξουν για το μακιγιάζ τους να ταιριάζουν με το χρώμα των μαλλιών τους.

Βλέπεις, υπάρχουν πολλές παγίδες και βλέπω συχνά να γίνονται αρκετά λάθη, γι’ αυτό σου προτείνω αδιαμφισβήτητα το συγκεκριμένο μακιγιάζ για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο! Είναι sexy αλλά και safe! Μπορείς να το κάνεις όσο έντονο θες και ουσιαστικά χρειάζεσαι μία σοκολατένια σκιά, μία τερακότα σε ανοιχτό καφέ χρώμα την οποία θα χρησιμοποιήσεις ως ρουζ αλλά και ως σκιά για να «σβήσεις» τη σοκολατένια σκιά (αν παρατηρήσεις στη φωτογραφία, πάνω από τη σκιά που έχω βάλει στο κινητό βλέφαρο, έχω βάλει λίγη τερακότα σε πιο ανοιχτή απόχρωση και έτσι έχει «σβήσει» ομοιόμορφα το μακιγιάζ) και ένα nude κραγιόν.

Do it ;-)

Περιμένω σχόλια αλλά και φωτογραφίες εδώ:

instagram: www.instagram.com/dutchesss_/
twitter: www.twitter.com/dutchesss_
facebook: www.facebook.com/doukissa.nomikou/
snapchat: dutchesss_nom

Διάβασε ακόμη:

Το πρώτο μου video: Πώς με 3 προϊόντα και σε 3 μόνο λεπτά θα δείχνετε πιο λαμπερές!

Ένα από τα αγαπημένα μου μακιγιάζ που κάνω στο «ΟΛΑ» - πώς ακριβώς θα το πετύχετε